fbpx

De Zielsreizen

Wat wil je oplossen? Heb je een probleem? Een onbegrepen angst? Zijn er dingen in je leven gebeurd en wil je weten waarom? Wil je weten waarom je hier bent en wat het doel is? Of wil je gewoon reizen naar die wonderlijke wereld van de Ziel. Misschien wil je met de ziel van je baby praten? Of naar een vorig leven? Dit en nog meer is mogelijk. We kunnen kijken naar welke reis voor jou het beste is.

Een zielsreis is een sessie tussen de 1,5 en  4 uur . Hierin geef ik je een geleide visualisatie en zo breng ik je naar je droomstaat. Ik laat je dromen van de zielswereld, het tussenstation of vorige, toekomstige of parallel levens. Het bijzondere aan een zielsreis is dat je de informatie en inzichten door je heen krijgt. Ze zijn op maat gemaakt voor jou zodat jij er alles van zal begrijpen. Er zit geen medium tussen die dit voor jou vertaald. Jij bent de ontvanger nu zelf en ik begeleid je enkel. De sessies zijn daarom vooral geschikt voor mensen die al ervaring hebben met meditatie of die hooggevoelig zijn. Zielsreizen kunnen voor allerlei situaties ingezet worden. Voor ongeboren baby’s, voor overleden kinderen, voor verstandelijke gehandicapten, voor mensen in coma, of het locked in syndroom, voor het contact met overleden dierbaren, of je zielsverwanten of enkel je Gids.

Er is veel mogelijk dus mail ons gerust als jij een verzoek hebt voor een zielsreis die wij nog niet aanbieden. we kijken dan naar de mogelijkheden. Een deel van onze zielsreizen is betaling naar gevoel. Dit is omdat wij vanuit ons hart willen ondernemen en mensen willen helpen.  Elke reis wordt door ons met veel liefde begeleid en we doen ons best er zoveel mogelijk inzichten en informatie voor jou uit te halen. We kijken er naar uit een hele mooie reis met jou te doen.

Ilonka van den Ancker is gecertificeerd Zielsregressie en Soulkey therapeut. Zij is gespecialiseerd in de ziel en de zielswereld. Haar methode van werken is geïnspireerd door het werk van Hypnotherapeut Michal Newton, de gesprekken met God van Neale Donald Walsh en haar SouLkey en Michael Newton Methode opleiding. Ilonka geeft alle zielsreizen die Asclepeion aanbied.

Timo Boudewijn is Perceptie en Gevoelscoach en in opleiding voor stress en burnout coach. Tevens is hij  gecertificeerd Zielsregressie en Soulkey therapeut. 

Zielsgesprek baby in buik

Een gesprek met de ziel van je nog niet geboren baby.

€ 67,- per sessie van 1,5-2,5 uur
Meer info en aanvragen.

Zielsregressie sessie

Ontmoet je Gids, Overleden Dierbaren en je Zielsverwanten. Krijg diepe inzichten.

€185,- per sessie van 2,5 – 4 uur
Meer info en aanvragen.

Ontmoet je zielskind

Ontmoet  de ziel van je gewenste kind van je kinderwens.

€ 67,- per sessie van 1,5-2,5 uur
Meer info en aanvragen.

Zielsgesprek huilbaby

Leer je huilbaby begrijpen. Een gesprek met de ziel van baby om inzichten te verkrijgen in het gedrag.

€ 67,- per sessie van 1,5-2,5 uur
Meer info en aanvragen.

Vorige Leven Regressie

Een zielsregressie sessie naar een of meerdere vorige levens.

€ 185,- per sessie van 2,5 – 4 uur
Meer info en aanvragen.

Overleden kind sessie

Een zielsgesprek met de Ziel van je overleden kindje.

Betaling naar gevoel  1-5 – 2.5 uur per sessie.
Meer info en aanvragen.