fbpx

zielsgesprek-premature-babyZielsgesprek met je premature baby.

Verlang jij ernaar te weten wat je kindje in die couveuse voelt, denkt en ervaart? Wil je een diep contact met je kindje?

Je weet wat dromen is. Wij laten jou dromen van het contact met je kindje in het ziekenhuis, en helpen jou in dit contact.

Je spreekt in dit contact niet met de baby zelf want die is nog te jong. In dit contact spreek je met de Ziel van je kindje. De ziel is oud en wijs en kan je alles vertellen over de baby omdat de ziel geheel verbonden is met je kindje.

Ook voor Vaders

Ook voor vaders is dit een unieke kans om hun kindje beter te leren kennen. De vader kan zelf de sessie doen om dit contact te leggen, maar kan ook meekomen en meeluisteren wat de moeder ervaart als zij de sessie doet.

Wij zijn ervaren regressie therapeuten en willen onze vaardigheden graag gebruiken door contact te gaan maken met de zielen van baby’s in de couveuse om hen zo een stem te geven en van zich te laten horen.

Je kindje is nog zo jong en niet in staat te communiceren. Door contact te maken met de ziel van je kind kun je vragen stellen als: Waar heb je behoefte aan? Wat voelt er goed? Heb je ergens last van? Hoe ervaar je het slapen?

De ziel van je kindje is altijd bereid je te helpen en geeft veel antwoorden.

De kosten:
De betaling is naar gevoel en de sessies vinden plaats in de sfeervolle kamer in ons spirituele centrum Asclepeion te Rozenburg.
Het duurt ongeveer 1,5 uur.

Wij bieden je hierbij een intake en koffie/ thee en iets te eten na de sessies en een kort nagesprek.

Ben je niet in staat te komen? Vraag dan de skype sessie aan.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je ons benaderen via e-mail info@asclepeion.nl
of telefoonnummer: 06 2451 1458

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepion
Centrum van Genezing

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

 

Volg ons

E-mail ons

5 + 12 =