fbpx

zielscontact ongeboren babyVerlang jij ernaar….

te weten wat je ongeboren baby voelt, denkt en ervaart? Wil je een diep contact met je kindje?

Voor een uniek project waarin wij de mogelijkheden willen onderzoeken om via de droomstaat contact te leggen met de ziel van je ongeboren baby, zoeken wij zwangere vrouwen die hieraan mee willen werken.

 

Wij zoeken:

  • vrouwen met een ongecompliceerde zwangerschap tussen de 12 en 34 weken.
  • vrouwen die geen geestverruimende of geest-ondersteunende middelen gebruiken.
  • vrouwen die geestelijk stabiel zijn.

De methode is absoluut onschadelijk voor jou en je kindje.

Wij zijn ervaren regressie therapeuten en willen onze vaardigheden graag uitbreiden door contact te gaan maken met de zielen van ongeboren baby’s om het zo mogelijk te maken een diepe band met je kindje op te bouwen. Door dit diepe contact kun je je baby veel beter leren kennen. Je kunt een gesprek met de ziel van je baby aangaan en zo te weten komen wat jouw baby ervaart en voelt. Je kunt te weten komen wat je baby ervan vindt als je bv. ruzie hebt, emotioneel bent, of als er zorgen zijn met een partner of andere mensen, een sigaret rookt  of alcohol drinkt en nog veel meer. Je kunt te weten komen hoe het voor je baby is als je sex hebt (ohh, mooie kleurtjes *) als je zwemt, als je wandelt, plezier hebt en ook kan de ziel van je baby vertellen hoe het met mensen in jouw omgeving gaat en hen aanvoelen.  De ziel van een ongeboren baby zoekt graag contact maar dit is wel afhankelijk van de ontwikkeling van de ziel. Het kan je dan hele diepe inzichten geven. Doordat je in deze droomsessie zelf dat contact hebt  tussen jouw eigen ziel en die van je baby ervaar je dit intens. Wij begeleiden je enkel in jouw droom. Jij ervaart.

Er zijn geen vaste kosten, enkel een vrijwillige bijdrage naar gevoel.
Voor meer informatie of om je aan te melden kun je ons benaderen via e-mail info@asclepeion.nl
of telefoonnummer: 06 2451 1458

Een lieve groet Ilonka van den Ancker en Timo Boudewijn.

  • ohh, mooie kleurtjes, Dit werd gechanneld door een moeder die contact had met de ziel van haar ongeboren baby toen hij vertelde over het moment dat de ouders sex hadden.  Tijdens het orgasme van de moeder zag hij allemaal kleuren.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepion
Centrum van Genezing

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

 

Volg ons

E-mail ons

2 + 7 =