fbpx

Zaal huren

Goedkoop een ruimte huren voor je workshop, behandeling, lezing, yoga, meditatie of boekpresentatie

Zaal huren of een ruimte huren.

Wil je een zaal huren voor een workshop, lezing, presentatie, yoga etc?
Of zoek je een kamer voor behandelingen of als kantoor?

Asclepeion biedt ruimtes voor hele lage prijzen. Wij willen het voor ondernemers aantrekkelijk maken voor zichzelf te beginnen en voor weinig geld een ruimte te huren.  Huren is mogelijk per keer of per week.

Wil je ruimtes voor langere tijd huren dan kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.*
Wij verhuren de ruimtes NIET voor feesten en partijen.

Ons centrum ligt in Rozenburg ZH. en is zeer sfeervol opgebouwd. Het heeft ruime parkeermogelijkheden en is goed te bereiken.

Wij verhuren de volgende ruimtes;

ruimte huren behandelkamer AsclepeionEen therapieruimte van 14 m2 geschikt voor coaching en hypnocoaching € 10 per uur.
In het weekend is het tarief € 15 per uur en dien je een dubbel tarief te betalen.

 

 

 

 

 

therapieruimte asclepeionEen therapieruimte van 13 m2 voor hypnocoaching, Reiki, massage of energetische behandeling € 10 per uur.
In het weekend is het tarief € 15 per uur.

Tevens is het mogelijk een massagetafel te huren a € 3,50 per uur. (alleen in combinatie met een behandelkamer).

Ook is het mogelijk gebruik te maken van een klein stereosetje die aan te sluiten is via een jackplug van een telefoon of tablet. € 3,50 per uur.

 

 

 

 

 

 

 

ruimte huren workshoptafel AsclepeionEen workshopruimte met een tafel voor 10 personen €25,- per uur of € 40 per dagdeel.
Je hebt dan gelijk de mogelijkheid ook de zaal te gebruiken.
In het weekend is het tarief verhoogd met €5,- per dagdeel en € 2,50 per uur en betaal je een dubbel tarief.

 

 

 

 

 

 

 

ruimte huren zaalverhuur Asclepeion

Een zaal huren van minimaal 114 m2 € 25 per  uur of € 40 per dagdeel. In het weekend is het tarief verhoogd met €5,- per dagdeel en dien je minimaal 2 dagdelen in te kopen.
Geschikt voor biodanza, yoga, meditatie, lezingen, boekbesprekingen, etc. Ongeveer voor 65-85 personen. Bespreek je wens en we kijken of het mogelijk is. Deze zaal is niet te huur voor feesten of partijen. Wanneer je de zaal huurt mag je ook gebruik maken van de workshopruimte.

Tevens verhuren wij stoelen voor lezingen a € 0.35 cent per stuk . Wij kunnen maximaal 55 stoelen leveren.

Wij zetten de stoelen neer en zelf dien je die op te stellen.

Ook hebben we 12 luchtbedden met dekens en kussens te huur voor € 0,45 per stuk.

 

diascherm AsclepeionGebruik van beamer en groot projectiescherm van 120 inch. € 7,50 per uur of €20,- per dagdeel.

 

 

 

 

 

 

 

grote doekU kunt ook kiezen voor een projectie doek van maar liefst 6 x 4 meter! Deze bedekt geheel de muur en geeft een zeer bijzondere ervaring. € 7,50 per uur of €20,- per dagdeel incl beamer.

 

 

 

 

stereoset asclepeionGebruik van de stereo-installatie in de zaal  met 4 harman kardon speakers ( aansluiten per telefoon , ipad of laptop) € 3,50 per uur of € 12,50 per dagdeel.

 

 

 

 

 

 

speaker microfoon set asclepeion

Gebruik van microfoon met versterker (dasspeld) . Het geluid loopt dan via de 4 speakers in de hoeken van de zaal. € 2,50 per uur of € 9,50 per dagdeel

 

 

 

 

 

draadloze presenterGebruik van Logitech draadloze presenter: met één druk op de knop start u de Powerpoint-presentatie op afstand. Navigeer door de slides. Wijs toeschouwers op belangrijke punten met de rode laserpointer. € 2,50 per uur of € 9,50 per dagdeel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bar asclepeionEr is een grote bar aanwezig. Hier kan koffie en thee geserveerd worden. De koffie en thee kost € 1,- per persoon voor 2 kopjes ( thee of koffie)

* Asclepeion valt onder een leegstandsbeleid, Zie voor meer informatie de link hieronder.

Je dient de ruimte die je huurt zelf na afloop weer netjes achter te laten of schoon te maken. Indien wij de ruimte moeten schoonmaken dan brengen wij hier € 35,- voor in rekening.

Reserveer hier.

Leegstandsbeleid

Omdat Asclepeion opgezet is onder leegstandsbeheer is er de regel dat het pand op ieder moment verkocht kan worden. Dit betekend dat wij dan 28 dagen de tijd hebben om Asclepeion te ontmantelen en een andere locatie te zoeken. Voor de huurders van ruimtes in Asclepeion betekend dit dat wij per direct de huur opzeggen en dat het huren van een ruimte dan niet meer mogelijk is. Alle diensten die op dat moment nog vooruit gepland staan vervallen dan per direct.
Asclepeion is niet verantwoordelijk voor de schade aan uw bedrijf of klanten als gevolg hiervan.
De kans dat dit gebeurd is op dit moment klein, maar altijd aanwezig!

Annuleren

Voor het annuleren van een ruimte brengen wij op alle dagen 30% annuleringskosten in rekening. Deze kosten worden berekend over de geboekte zaal / ruimtehuur.

 

Marketing / aantrekken van klanten

Als ondernemer ben jij zelf verantwoordelijk voor het aantrekken van klanten voor jouw evenement. Promoot je evenement dan ook zoveel mogelijk op diverse social media kanalen en doe dit elke dag .
Wil je hier hulp bij? Je kunt hiervoor wel de marketingdiensten van Asclepeion  aanvragen. Wij helpen jou dan om klanten te trekken voor jouw evenement. Wij garanderenechtre niet dat dit veel klanten op zal leveren omdat dit van veel factoren afhankelijk is. We hebben een aantal mogelijkheden. Bekijk de marketingdiensten.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

 

E-mail ons

12 + 1 =