Zaal huren

Asclepeion: een belevenis in zaalverhuur.

De Klanktempel

De kleine bar

Het grote projectiescherm achter op het podium

De achterwand

Onze Klanktempel is onze grootste zaal.
Ruim250 m2 aan vloeroppervlakte en 95m2 aan podium( 7 x 13,7) Er is een hele mooie akoestiek en de zaal is uitermate geschikt voor grotere bijeenkomsten en concerten. (Klankbaden, presentaties, lezingen, trainingen, etc). Ongeveer voor max-250 personen.
Prijzen zijn per dagdeel door de week : € 150,-  en in het weekend € 165,- Weekend is van vrijdagavond tot en met zondagavond. Feestdagen worden als een weekend aangerekend. Ook hier geldt: voor kleine groepen is er een aangepaste dagdeelprijs. Neem hiervoor contact op. Wij zijn flexibel en denken graag mee. Deze zaal is niet te huur voor bruiloften of andere feesten. Zaalhuur is vrij van BTW.

De Droomtempel

Kijkje vanaf de workshoptafel

De gezellige bar

Het grote projectiescherm

De zithoek met vuurtafel

De workshoptafel voor 10 personen

Een zaal huren van minimaal 114 m2. Dat is onze Droomtempel. Deze kost € 120 per dagdeel. In het weekend is het tarief € 130  per dagdeel. Feestdagen worden als een weekend aangerekend. Weekend is van vrijdagavond tot en met zondagavond. Voor kleinere groepen is er een aangepaste dagdeelprijs. Neem hiervoor contact op. Geschikt voor biodanza, yoga, meditatie, lezingen, boekbesprekingen, etc. Ongeveer voor max-85 personen. Bespreek je wens en we kijken of het mogelijk is. Deze zaal is niet te huur voor bruiloften of andere feesten. Wanneer je de zaal huurt mag je ook gebruik maken van de workshopruimte.

Behandelkamers

behandelkamer 1

Behandelkamer 2

De behandelkamers zijn beide ongeveer even groot en zijn geschikt voor coaching, hypnose therapie( er is een bed met verstelbare bodem) privé meditatie, magnetiseur, massage behandeling en een op een energetisch werk

De kamer met de verwarming in beeld is behandelkamer 1 en is 13m2. deze is enkel nog beschikbaar op de avonden.

De andere behandelkamer 2 is 14 m2, Deze kamer is overdag en in de avonden nog beschikbaar.

De kamers kosten € 15 per uur.
In het weekend is het tarief € 20 per uur.

Wil je de kamer per dagdeel huren dan kost dit €40,- per dagdeel van 4 uur en in het weekend €45 per dagdeel. Weekend is van vrijdagavond tot en met zondag.

De kamer huren als vast praktijkadres is ook mogelijk. Hiervoor maken wij een speciale prijs per maand afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

De Workshoptafel

Kijkje vanaf de workshoptafel

De workshoptafel voor 10 personen

In de zaal de Droomtempel staat de ruime 10 persoons workshoptafel. Een handgemaakte tafel die veel ruimte biedt voor workshops.

€ 65 per dagdeel.  In het weekend is dit vanaf vrijdagavond 19:00 uur €130 per dagdeel.
Wanneer je de workshoptafel huurt dan kun je gelijk gebruik maken van de zaal. Voorwaarde is wel dat je de workshoptafel voor minimaal 65 % van de tijd gebruikt en de zaal dus voor maar 35% van de tijd.

 Belangrijke links

Leegstandsbeleid

Omdat Asclepeion opgezet is onder leegstandsbeheer is er de regel dat het pand op ieder moment verkocht kan worden. Dit betekend dat wij dan 28 dagen de tijd hebben om Asclepeion te ontmantelen en een andere locatie te zoeken. Voor de huurders van ruimtes in Asclepeion betekend dit dat wij per direct de huur opzeggen en dat het huren van een ruimte dan niet meer mogelijk is. Alle diensten die op dat moment nog vooruit gepland staan vervallen dan per direct.
Asclepeion is niet verantwoordelijk voor de schade aan uw bedrijf of klanten als gevolg hiervan.
De kans dat dit gebeurd is op dit moment klein, maar altijd aanwezig!

Annuleren

Voor het annuleren van een ruimte brengen wij op alle dagen 100% annuleringskosten in rekening. Deze kosten worden berekend over de geboekte zaal / ruimtehuur.

 

Marketing / aantrekken van klanten

Als ondernemer ben jij zelf verantwoordelijk voor het aantrekken van klanten voor jouw evenement. Promoot je evenement dan ook zoveel mogelijk op diverse social media kanalen en doe dit elke dag .
Wil je hier hulp bij? Voor 20 euro per dienst per maand staat jouw aanbod op de website van Asclepeion en Djoj!  Enm komt het in de nieuwsbrief. Ook melden we het aan op 3 externe websites en  promoten we het op social media. Je kunt dit aanvinden als je het formulier voor ruimte reserveren invult.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

10 + 10 =