Thema Gesprekken

Contact met anderen die het spirituele pad bewandelen

Thema Gesprekken

 

2 Maal per week houden we in Asclepeion thema gesprekken. Elke woensdagochtend van 09:30 – 11:30 uur en elke donderdagavond van 20:00 – 22:00 uur.

Heb jij ook de behoefte met mensen te praten over de dingen die jou interesseren op je spirituele pad? Misschien voel je wel dat er in jouw omgeving geen luisterend oor is voor jouw mooie ontdekkingen en de manier waarop je dit wilt uitdrukken. Hoe fijn is het dan als je met mensen kunt praten die net als jij in spiritualiteit geinteresseerd zijn. Een groep waar je kunt leren van elkaars inzichten of gewoon waar je jouw verhaal kwijt kunt. Een groep waar je steun en liefde kunt krijgen en er altijd een luisterend oor is.

Kom dan naar de thema gesprekken in ons sfeervolle centrum Asclepeion. Elke week hebben we een thema, maar we zitten nergens aan vast.

workshoptafel Asclepeion

Je bent van harte welkom.
Wij, Timo Boudewijn en Ilonka van den Ancker begeleiden de gesprekken en zoergen ervoor dat iedereen zijn verhaal kwijt kan.
Wij genieten zelf altijd enorm van de gesprekken en leren hier zelf ook weer van. Wij hebben al hele mooie contacten hierdoor opgebouwd.
Kom je ook? Wij zorgen voor koffie en thee en iets erbij.

De betaling is naar gevoel en laten we helemaal aan jou over.  En onthoud dat wij geen ordeel hebben over hoeveel  jij geeft want wij kunnen niet in jouw portemonee of gevoel kijken.

Aanmelden kan via de agenda.

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

9 + 7 =