SoulKey Traject

Afdalen in je ziel en vorige levens, Je Zielsmissie en Levenspad ontdekken en dit in een traject uitwerken en toepassen.

Soulkey Traject is een traject waarin u de volledige Soulkey sessie krijgt,d us een PLR en LBL inclusief een langere  nabegeleiding.

Soulkey sessie  1: het vorige leven ( PLR) en de Fire place Room

Hierin gaan we een begin maken met de reis. Ilonka begeleidt u in je droom naar een steeds diepere staat.  We gaan zo eerst naar de Fire Place room, de plek waar je straks je gids gaat ontmoeten en eventueel je dierbare  verwanten .
Vanuit hier gaan we naar een vorig leven.  Hier bekijken we een aantal scénes van dit leven en sluiten we af met de doo in dat leven. deze doodervaring zult u ervarin zonder diepe emotie en zonder pijn. We ronden de sessie af door te kijken naar de inzichten die je geleerd hebt en ontkoppelen hier  de oude restenergie.

SoulKey sessie  2: het Zielsleven ( LBL) en de Fire place Room

Een week later gaan we weer naar de Fire Place room, en daar kunnen we nog even net je gids of de verwanten praten als je dat wilt. Weer gaan we naar een vorig leven, en bekijken we  om Door de eerste sessie is uw brein gewend aan deze manier van trancestaat en kunnen we nu sneller naar een diepe staat toe werken. In de LBL gaan we het leven bekijken dat u tussen levens in heeft, als ziel zijnde. Zo kunnen we een bezoek brengen aan de raad van Oudsten, we kunnen naar de Levensselectiekamer, Ook kunnen we je zielsverwantengroep ontmoeten en de bibliotheek bekijken, U komt hier in aanraking met de diepe liefde van de zielswereld. U krijgt er diepe inzichten door.

Nabegeleiding:
U heeft veel geleerd van de Soulkey sessies. De aanraking met de liefde en inzichten veranderd je en je kijkt hierdoor anders tegen het leven aan. Je wilt  hiermee gaan werken. In de nabegeleiding begeleidt Timo Boudewijn u om dit allemaal  op een rij te zetten zodat u dit in uw leven toe kan passen. Het geeft u een mogelijkheid over uw ervaringen na te praten en  samen met Timo gaat uw stappen zetten op uw eigen levenspad.
Prijs: Afhankelijk van de duur van de begeleiding.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

10 + 4 =