fbpx

Ruimte huren

Goedkoop een ruimte huren voor je workshop, behandeling, lezing, yoga, meditatie of boekpresentatie

Zaal en ruimte verhuur.

Zoek je een ruimte voor je workshop behandeling of yoga? Wil je een lezing geven? Of een presentatie houden?

Asclepeion biedt ruimtes voor hele lage prijzen. Wij willen het voor ondernemers aantrekkelijk maken voor zichzelf te beginnen en voor weinig geld een ruimte te huren.  Huren is mogelijk per keer of per week.

Wil je ruimtes voor langere tijd huren dan kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.*
Wij verhuren de ruimtes NIET voor feesten en partijen.

Ons centrum ligt in Rozenburg ZH. en is zeer sfeervol opgebouwd. Het heeft ruime parkeermogelijkheden en is goed te bereiken.

Wij verhuren de volgende ruimtes;

behandelkamer AsclepeionEen therapieruimte van 14 m2 geschikt voor coaching en hypnocoaching € 10 per uur.

 

 

 

 

 

therapieruimte asclepeionEen therapieruimte van 13 m2 voor hypnocoaching, Reiki, massage of energetische behandeling € 10 per uur.

Tevens is het mogelijk een massagetafel te huren a € 3,50 per uur. (alleen in combinatie met een behandelkamer).

Ook is het mogelijk gebruik te maken van een klein stereosetje die aan te sluiten is via een jackplug van een telefoon of tablet. € 3,50 per uur.

 

 

 

 

 

 

 

workshoptafel asclepeionEen workshopruimte met een tafel voor 10 personen €25,- per uur of € 40 per dagdeel.
Je hebt dan gelijk de mogelijkheid ook de zaal te gebruiken

 

 

 

 

 

 

zaalverhuur Asclepeion

Een zaalruimte van minimaal 80 m2 € 25 per  uur of € 40 per dagdeel.  Geschikt voor biodanza, yoga, meditatie, lezingen, boekbesprekingen, etc. Ongeveer voor 50-75 personen. Bespreek je wens en we kijken of het mogelijk is. Deze zaal is niet te huur voor feesten of partijen. Wanneer je de zaal huurt mag je ook gebruik maken van de workshopruimte.

Tevens verhuren wij stoelen voor lezingen a € 0.35 cent per stuk . Wij kunnen maximaal 55 stoelen leveren.

Wij zetten de stoelen neer en zelf dien je die op te stellen.

 

 

diascherm AsclepeionGebruik van beamer en groot projectiescherm van 120 inch. € 7,50 per uur of €22,- per dagdeel.

 

 

 

 

 

 

 

grote doekU kunt ook kiezen voor een projectie doek van maar liefst 6 x 4 meter! Deze bedekt geheel de muur en geeft een zeer bijzondere ervaring. € 7,50 per uur of €22,- per dagdeel incl beamer.

 

 

 

 

stereoset asclepeionGebruik van de stereo-installatie in de zaal  met 4 harman kardon speakers ( aansluiten per telefoon , ipad of laptop) € 3,50 per uur of € 12,50 per dagdeel.

 

 

 

 

 

 

speaker microfoon set asclepeionGebruik van microfoon met versterker (dasspeld) . Het geluid loopt dan via de 4 speakers in de hoeken van de zaal. € 2,50 per uur of € 9,50 per dagdeel

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik van Logitech draadloze presenter: met één druk op de knop start u de Powerpoint-presentatie op afstand. Navigeer door de slides. Wijs toeschouwers op belangrijke punten met de rode laserpointer. € 2,50 per uur of € 9,50 per dagdeel

Lezingstandaard: gratis

 

bar asclepeionEr is een grote bar aanwezig. Hier kan koffie en thee geserveerd worden. De koffie en thee kost € 1,- per persoon voor 2 kopjes ( thee of koffie)

* Asclepeion valt onder een leegstandsbeleid, Zie voor meer informatie de link hieronder.

Je dient de ruimte die je huurt zelf na afloop weer netjes achter te laten of schoon te maken. Indien wij de ruimte moeten schoonmaken dan brengen wij hier € 35,- voor in rekening.

Reserveer hier.

Leegstandsbeleid

Omdat Asclepeion opgezet is onder leegstandsbeheer is er de regel dat het pand op ieder moment verkocht kan worden. Dit betekend dat wij dan 28 dagen de tijd hebt om Asclepeion te ontmantelen en een andere locatie te zoeken. Voor de huurders van ruimtes in Asclepeion betekend dit dat wij per direct de huur opzeggen en dat het huren van een ruimte dan niet meer mogelijk is.
Asclepeion is niet verantwoordelijk voor de schade aan uw bedrijf of klanten als gevolg hiervan.

Annuleren

Annuleren van een ruimte kan gratis tot 24 uur van te voren indien u eenmalig een ruimte huurt. Hierna vragen wij 50% van de kosten.
Huurt u een ruimte voor langere tijd dan spreken wij een datum af wanneer deze regel ingaat. Na de datum zijn er dan 50 % annuleringskosten.
Uitzondering hiervan is is als wij het leegstandsbeleid moeten uitvoeren en de verhuur van onze kant niet door kan gaan.  U hoeft dan uiteraard niet te betalen.

Asclepeion is niet verantwoordelijk voor de schade aan uw bedrijf of klanten als gevolg hiervan.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepion
Centrum van Genezing

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

 

Volg ons

E-mail ons

10 + 14 =