Ergens in januari kreeg ik de folder in de brievenbus van Asclepeion. Mijn nieuwsgierigheid was al snel gewekt. Op 02-02 was de opening. Door mijn nieuwsgierigheid ben ik er heen gegaan. Op een geven moment kwam de Soulkey therapie ter sprake. Na de opening sprak ik Ilonka aan of het mogelijk wat voor mij zou kunnen zijn en legde uit dat ik Al mijn hele leven een onverklaarbare angst voor school en werk heb en dat ik hier heel graag vanaf zou willen maar niet goed meer wist welke weg ik nog zou kunnen bewandelen. Ik heb later een afspraak gemaakt en eind mei mocht ik de eerste sessie (een Vorig Leven sessie) beleven. Wat een ervaring was dat!!!! Het begon met een paarse kleur die ik zag… en van daaruit werd ik meegenomen naar een hele unieke reis waarin ik bevestigingen heb mogen krijgen van dingen die ik diep van binnen voelde. Ik mocht mijn gids leren kennen en ik mocht zien hoe ik een vorig leven had afgesloten. Voordat ik dat te zien kreeg moest ik wel langs wat obstakels. De dagen erna heb ik me heel apart gevoeld. Ik had weinig controle over wat er in mijn hoofd onbewust afspeelde maar ik merkte wel dat er veel gebeurde. Afgelopen vrijdag heb ik de 2e en laatste soulkey ervaren ( de zielssessie LBL) . En ook dit was weer een hele uniek ervaring!!!! Het heeft mij heel veel duidelijkheid gegeven over mijn angst voor school en werk. Het heeft niks met school of werk te maken. Het is een diep wantrouwen in de mens. De Soulkey heeft mij heel veel inzichten mogen geven over mijzelf. Ilonka en Timo zijn 2 hele lieve mensen die ik dankbaar ben, voor deze zo nu en dan confronterende, maar o zo mooi ervaring. Het voelde alsof het klopte en ik kan weer verder gaan wandelen op mijn levenspad.

Chantal

Complete SoulKey Therapy sessie