Innerlijke groepsreis met Psilocybine voor beginners

Ontwikkeling, zelfkennis, bewust-zijn.

Een groepssessie van 3-6 personen met 2 begeleiders.

Hannelore en Timo zijn de begeleiders.

Is het je eerste keer, ben je onervaren of twijfel je over wat je te wachten staat, begin dan met een lagere dosering. Hierdoor komt de trip niet te sterk op en heb je de gelegenheid om te wennen aan het gevoel.

Daarom begeleiden wij, Timo en Hannelore, ook een innerlijke reis speciaal gericht op “beginners”. Dit betekent dat je een lagere dosis krijgt en jouw medereizigers ook. Ook hierbij werken we met een kleine intieme groep van maximaal 6 personen. Deze sessie zal 3-4 uur duren.

Evengoed zul je een unieke ervaring beleven van een verruimd bewustzijn: Je kunt diepe ontspanning ervaren. Muziek wordt levendiger en neemt je mee naar een ongekende ervaring. Je denkpatronen en je beleving van de realiteit worden verbogen waardoor je een nieuwe, interessante kijk krijgt op dingen. Eigenlijk geldt voor deze sessie voor “beginners” verder hetzelfde als de sessies met een hogere dosis. Dus lees vooral de informatie die wij hierover vermelden op deze website.

Heb je nog vragen aan ons, aarzel dan niet om een bericht te sturen aan Timo of Hannelore.

 

 Lees hier meer informatie over de sessies

Kosten van de groeps sessie 

  • Een Psilocybine groeps sessie duurt maximaal 5-6 uur. 145 Euro per persoon.
  • kan op een zaterdag of een zondag.

Locatie Psilocybine sessie : Asclepeion, centrum voor persoonlijke groei:

Marijkeplein 12 , 3181 GM Rozenburg. Gratis parkeren.

De begeleiders

Hannelore van de Water

Hypno Psychotherapeut

hannelore van de water
Allereerst wil ik zeggen dat ik een sessie met Psilocybine met het hoogste respect benader. Dit is geen partydrug of leuk vermaak. Het is zeker geen Quick fix voor problemen in je leven. Dit is geen praatsessie.Ik zie mijzelf tijdens de sessie als begeleider van jouw innerlijke reis en geloof in het zelfhelend vermogen van de mens. Het werken met andere bewustzijnsstaten is mijn interessegebied. Ik ben altijd op zoek naar effectiviteit in het begeleiden van mensen naar meer ontspanning, gezond gedrag, acceptatie en bewustzijn. Eigenlijk wil je jezelf gewoon goed voelen in lichaam en geest. Dat is ook altijd mijn persoonlijke wens geweest en daarom ben ik zelf voortdurend in ontwikkeling en onderga zelf “methoden” die helpen dit te realiseren. Zo ben ik in contact gekomen met geestverruimende middelen. Toen ik innerlijke reizen ging maken met Psilocybine (golden teacher) ben ik diep onder de indruk geraakt van de krachtige werking. Jouw intentie voor de reis wordt onder invloed van de stof op een sublieme manier meegenomen in je innerlijke belevingswereld en daardoor kun je diepgaande inzichten opdoen. Deze beleving is zo uniek dat ik jou een soortgelijke ervaring wil bieden door jouw begeleider te zijn in jouw eigen innerlijke reis. 

Timo Boudewijn

Stress en Burn-Out coach / mede eigenaar Asclepeion

Timo Boudewijn Stresss burn-out coach

Als holistische stress en burn-out coach deel ik mijn ZIJN met mensen die er aan toe zijn een volgende stap te zetten (die voor iedereen uniek is) .

Door de reizen met psilocybine her-inner ik weer wie ik in essentie ben. Het heeft mij doen herinneren wat ik al mijn hele leven wist, maar door alle afleidingen van het leven was vergeten.
Deze plantenleraar geeft je weer de gelegenheid om je eigen grootsheid te ont-dekken.
Tijdens een sessie stem ik me af op jou en laat ik me inspireren door het universum. De muziek die ik hierbij gebruik is ziels beroerende muziek die emoties van liefde, ontroering, vergeving en een gevoel van eenheid oproept. De muziek wordt random afgespeeld en wordt door het universum uitgekozen zodat dit altijd past bij jouw gevoel en proces.
Naar gelang er behoefte is om te praten over wat er op dat moment in jou leeft kan ik jouw klankbord zijn, voor alles wat er in je verschijnt. Ik bied jou vanuit mijn liefde volledige aandacht in een veilige omgeving waarin je volledig jezelf mag zijn.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

14 + 14 =