Ilonka van den Ancker Spreker

​Korting op de (online)studiegroep
Je ziel leren kennen.
Normaal €165,- Nu €124,-

Ilonka van den Ancker Spreker

​Korting op de (online)  studiegroep Je Ziel leren kennen. Normaal €165,- Nu €124,-

Videochat of bel met Ilonka via de whatsapp knop of bel haar via ; 06-5203 4997
Bekijk haar website en social media:
website
Facebook

Ilonka is publiek spreker en geeft Lezingen en Satsangs over wie je werkelijk bent.

Expert van het zijn, de ziel en het leven na de dood.

Haar werk als schrijfster, ziels – en regressietherapeut en wetenschappelijk onderzoeksassistente heeft Ilonka op het pad gebracht van wie wij werkelijk zijn.  Zij heeft intuïtieve dromen en krijgt haar inzichten uit de energiewereld van de Elohim.
En wie wij werkelijk zijn is een boeiend verhaal dat zij graag verteld.  Als mens zijn wij zeer wonderlijke wezens en kunnen we meer dan we denken. Ons bewustzijn heeft een enorme invloed op wie wij zijn. Daarbij zijn wij niet enkel mens , maar vooral een energetisch wezen dat vele mogelijkheden bezit.  Weten wie je bent is beseffen WAT je bent. En wanneer je dat beseft gaat er een wereld voor je open; de wereld van je werkelijke zijn. Vanuit je werkelijke Zijn leven volgens je zielenplan is leven vanuit de flow en geeft je dieper geluk en blijdschap.

Ilonka is een boeiende inspirerende spreker die je graag meeneemt op de ontdekkingsreis naar het leren kennen en leven vanuit je diepste zelf.

De Korting voor de (online) studiegroep Je Ziel leren kennen betreft een studie die diep gaat. Driemaal komen we samen om onderzoek te doen naar de zielswereld, de ziel, het leven na de dood, hoe je meer vanuit je ziel kunt leven en nog veel meer. De studie is nu tijdelijk online. lees meer hierover op deze link https://sprekerilonka.nl/dieptestudie-je-ziel-leren-kennen/

De korting is enkel te verkrijgen via telefoon op 11 november. Dan kun je me gelijk ook vragen stellen mocht je die hebben.

HEB JE VRAGEN?

Druk op de whatsapp knop en we kunnen videobellen, of gewoon bellen.  Je kunt me van alles vragen. Stel je vragen en ik help je graag.

Bekijk meer aanbiedingen: enkel vandaag geldig.