Esther Lindemans Praktijk TeraMai

Akasha Kroniek  voor maar 40 euro voor ongeveer 40 minuten

Esther Lindemans

Akasha Kroniek aan voor maar 40 euro voor ongeveer 40 minuten

App met Esther via de whatsapp knop of bekijk haar website en social media:
website

email: praktijk.teramai@gmail.com

Zielsreading volgens de Akasha Kroniek.

Al een aantal jaren kun je bij mij terecht voor een reading. Vele heb ik met deze fantastische manier kunnen helpen. Een reading kan je heel veel duidelijkheid en richting geven. Ik gebruik hier geen glazen bol voor . Maar wel de Akasha kronieken en de tools van Access counsiousness . Zodra ik me ging verdiepen en leren om met de Akasha te werken, werd mij duidelijk hoe makkelijk ik de verbinding met die energetische informatie kon maken. Het is een informatie stroom die automatisch op gang komt.Daarna ging het gebruiken van de tools van Access counsiousness automatisch. We gaan heel makkelijk in een loop van oordeel, conclusie en verwachtingen. Als je dat ontlaad ontstaan er andere keuzes en mogelijkheden.

Reiki Tera Mai is het element aarde, en een voorwaarde om met de andere elementen te kunnen werken. Seichem bestaat uit de volgende elementen. Sakara is het element vuur, wat heel warm aanvoelt als het doorkomt, en waarmee je bepaalde blokkades weg kunt branden. Sophi-el is het element water, wat vooral werkt op emoties en koel aanvoelt. Angelic Light is het element lucht. Het voelt heel rustig aan. Je voelt je heel erg verbonden met alles, je voelt de aanwezigheid van het universum. Het is een gevoel van trance, een gevoel van “alles is goed zoals het is”, zoals je ook kunt hebben na een fijne meditatie. Dat is wat deze healing zo bijzonder maakt.

Nu voor maar 40 euro voor ongeveer 40 minuten.

AURA / CHAKRA HEALING. Het versterken van je aura zet je zo enorm in je kracht. Vaak ontstaan door herhaling van bepaalde gedachten en emoties vaste patronen in je energieveld en daarmee in je leven, zowel in de vorm van blokkades als in positieve houdingen. Je trekt daardoor ook steeds dezelfde zaken aan, zowel aards of energetisch. Een blokkade kan bijvoorbeeld zijn jezelf slachtoffer voelen van andere mensen of steeds dezelfde nare dingen meemaken, die je in wezen een bepaald probleem duidelijk maken op basis van resonantie. Het helpt je dus in je bewustwordingsproces. Wat je vaak herhaalt, wordt bestendigd, totdat je het doorziet en een andere houding aanneemt en vervolgens die prettiger houding herhaalt en bestendigt. In de aura bevinden zich een aantal energiecentra, de chakra’s. Zij creëren het auraveld. Elk chakra is verbonden met specifieke lichaams- en levensgebieden. Je hartchakra heeft bijvoorbeeld fysiek te maken met hart, longen, armen en handen en werkt in op het levensgebied liefde en relaties.

Beursaanbieding is 40 euro ipv 60 euro.

HEB JE VRAGEN?

Druk op de whatsapp knop . Je kunt me van alles vragen over de een zielsreading, reiki of seichem healing. Stel je vragen en ik help je graag.

Bekijk meer aanbiedingen:
enkel vandaag geldig 15 april