Ellen Gille

Ont-wikkel Jezelf B.V.

Ik ben dom, ik ben het niet waard, ik ben niks, ik ben alleen, etc.
Dit zijn basisovertuigingen die je gevangen houden. In de sessie gaan we op zoek naar jouw basisovertuiging en verwijderen we deze zodat je weer vrij bent

Ellen Gille Ont-wikkel Jezelf B.V.

Ik ben dom, ik ben het niet waard, ik ben niks, ik ben alleen, etc.
Dit zijn basisovertuigingen die je gevangen houden. In de sessie gaan we op zoek naar jouw basisovertuiging en verwijderen we deze zodat je weer vrij bent.Coaching van €75 voor €45. incl. opname

Videochat of bel met Ellen via de whatsapp knop of bekijk haar website
website

email: ellengille@hotmail.com

Bewustzijnscoach is zoals ik mezelf noem en ik realiseer mij dat dit een term is dat voor veel mensen nog te ruim is. Mijn capaciteiten en werkzaamheden zijn echter zo veel dat deze niet in één woord te vangen zijn en ik ga het proberen om uit te leggen wat ik allemaal doe.

Coaching
Als je in mijn praktijk komt en je denkt dat ik je antwoorden gaat geven, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Dan moet je iemand anders kiezen.
Nee, ik ga jou vragen stellen en laat zien dat jij ‘weet dat jij weet’. Jij weet de antwoorden al, soms liggen ze verscholen ergens in jouw systeem, maar ze zijn er wel. De kunst is dat jij dat ook gaat ervaren. En daar begeleid ik jou bij.

Bars®
Wanneer je teveel in je hoofd zit dan kan je bij mij een ontspanningssessie ontvangen waarbij ik heel licht 32 punten op je hoofd aanraak die de ballast in je hoofd los gaat laten. Het zijn de overtuigingen, conclusies, aannames, gedachten, gevoelens, emoties die vast zitten en nu mogen verdwijnen. Dit proces heet de Bars®.
Je kan dit lichaamsproces ervaren bij mij, maar ook het zelf leren in 1 dag. Kijk op mijn agenda voor de mogelijkheden (https://ellengille.com/product/bars-class/).

Energetische Facelift
Heb je wel eens een energetische facelift ervaren? Dit lichaamsproces is zo ontspannend en heerlijk om te ontvangen. De Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is.
De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Je zou het dus ook een bodylift kunnen noemen !! Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.
Ook dit proces kan je ervaren en leren in 1 dag. Kijk op mijn agenda voor de mogelijkheden (https://ellengille.com/product/energetische-facelift-class/)

Lichaamsprocessen
Door het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam wordt een specifieke energie geactiveerd die de moleculen van het lichaam vragen om wat dan ook te veranderen en te transformeren. Ieder lichaamsproces heeft zijn eigen energie en werking.

Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van het trauma en de schade dat het in stand houdt, of dat nou door omliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijk letsel.

Er zijn processen voor onder andere:
• het terugdraaien van cel geheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
• het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
• het verbeteren van het gezichtsvermogen
• het laten verjongen van de huidcellen
• het versterken van het immuunsysteem en de spijsvertering
• het verwerken van trauma en drugsverleden etc.

Voor een behandeling gaan we kijken welk proces op dat moment de grootste bijdrage voor jou kan zijn.

Voetreflexologie
Eind oktober 2020 eindig ik mijn opleiding voetreflexologie en kan je bij mij terecht voor een voetreflexbehandeling.

Healy
Ben je geïnteresseerd om je eigen gezondheid te onderhouden of voor preventie, dan laat ik je kennis maken met de Healy. Dit is een medisch certificeerd apparaat wat werkt met frequenties en welke je dagelijks kunt gebruiken op allerlei gebied: holistisch welzijn (loslaten, zijn, ontvangen etc.) mentale balans, pijn/psyche, fitness, meridianen, bio-energetische balans, chakra’s, beschermingsprogramma’s, leren, huid, etc).
Kortom, de mens als geheel.
Je kan een gratis analyse en meting van mij ontvangen en aansluitend een behandeling ervaren. Dit kan in mijn praktijk te Rotterdam of online.

ROAR
Zit je vast in een onzichtbare gevangenis van wat je in de basis bent gaan geloven over jezelf en alle kernovertuigingen die je hebt aangenomen als waar en echt over jou en het gedrag wat je hebt aangeleerd om te overleven?
Basisovertuigingen zijn: ik ben het niet waard, ik ben dom, ik ben slecht, ik ben alleen, etc.
Herken je deze? In een sessie gaan we op zoek wanneer jij deze overtuiging hebt gekozen en gaan we die laten verdwijnen, waardoor je er vrij van bent.

Kort samengevat: mijn behandelingen zijn gericht van top tot teen, van binnen en buiten.

Je bent van harte welkom.

HEB JE VRAGEN?

Druk op de whatsapp knop en we kunnen videobellen, of gewoon bellen via nummer 0613587148.  Je kunt me van alles vragen over de coaching, acces consciousness  en meer.  Stel je vragen en ik help je graag.

De korting kun je enkel verkrijgen via telefoon.

Bekijk meer aanbiedingen: enkel vandaag geldig.