Centrum Asclepeion zaalverhuur

1 dagdeel zaalhuur De Klanktempel van €150,- voor € 65,-

Centrum Asclepeion zaalverhuur

1 dagdeel zaalverhuur De Klanktempel van €150,- voor € 65,-

Videochat of bel met centrum Asclepeion via de whatsapp knop om de korting te verkrijgen. Of bel nr  06 2451 1458
Bekijk hun website en social media:
website
Facebook

Centrum Asclepeion biedt een beleving in zaalverhuur

Asclepeion (spreek uit As-klee-pie-jon)  verhuurt zeer sfeervolle zalen. Een ervan is de Klanktempel. de grootste zaal die maar liefst 250m2 is en een volwaardig professioneel podium heeft van 95 m2.

De zaal is uitermate geschikt voor muziek , dans, yoga, presentaties, seminars, vergaderingen etc

Er is heerlijke vloerverwarming. De zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie  die vanuit een geluidsregiekamer te bedienen is en heeft  2 DMX15 op afstand bestuurbare lampen.
Er is verder dimbare verlichting in de zaal.

Er is een Bar in de andere zaal waar luxe koffie en verse gember en munt thee besteld kan worden evenals hapjes. Catering is in overleg.

Een dagdeel is een tijdvak van 4 uur en kan lopen van 9:00-13:00 uur,  van 13:15- 17:15 uur of van 19:00- 23:00 uur.  Het aanbod is geldig voor enkel DOORDEWEEKSE verhuur.

De beschikbaarheid van de zaal moet worden bekeken.

HEB JE VRAGEN?

Druk op de whatsapp knop om de korting te verkrijgen. We kunnen videobellen, of gewoon bellen.  Je kunt me van alles vragen over de zaal, de faciliteiten, catering en service.  Stel je vragen en ik help je graag. indien u ons via de computer bezoekt  dan kunt u whatsappen via whatsapp web of gebruik gewoon het telefoonnummer om te appen via uw telefoon.

Nu tijdelijk deze zaal voor maar €65,- voor een dagdeel van 4 uur op een nader te bepalen datum ( afh. van beschikbaarheid) en je aankoop is geldig tot 31 december 2021.

 

Bekijk meer aanbiedingen; Enkel geldig vandaag