Profielpagina Carla Ellens

Meld je via deze site aan dan krijg jij van mij naast de gratis online training, de wild orange essentiële olie cadeau. Een krachtig en puur product uit de natuur!

Carla Ellens

Meld je via deze site aan dan krijg jij van mij naast de gratis online training, de wild orange essentiële olie cadeau. Een krachtig en puur product uit de natuur!

Videochat of bel met Carla via de whatsapp knop of bekijk haar website en social media:
website
Facebook
Youtube

obb carla ellensIk ben Carla Ellens en ik ben mezelf, 52 jaar en een trotse moeder van 2 zoons, een dochter en een trotse oma van een kleindochter.

Ik heb een pad gelopen dat best behoorlijk pittig is geweest, maar achteraf natuurlijk ook zeer leerzaam. Het wegcijferen van mijzelf, niet mijn ware Ik laten zien. Mezelf verstoppen, daar was ik ontzettend goed in. Al mijn verdriet in geslikt en niet gedeeld, wat uiteindelijk resulteerde in eerst een burn-out en vervolgens borstkanker. Ik zat letterlijk helemaal vast, emotioneel en fysiek! Deze diagnose is wel de terugkeer geweest naar mezelf! Stapje voor stapje…en nu kan ik zeggen: wat ben ik dankbaar dat ik borstkanker heb gehad. De laatste jaren heb ik zoveel geleerd waar ik zeer dankbaar voor ben. Ik leef nu vanuit Liefde en niet meer vanuit angst.

De stappen terug naar mijn hart wil ik graag delen met JOU om je te helpen terug te wandelen naar JOU mooie eigen hart. In oktober 2018 ben ik daarom gestart met mijn eigen praktijk: NaarJeKracht. Deze naam is ontstaan doordat ik terug wandelde naar mijn hart, mijn eigen authentieke ik, naar mijn kracht, de bron, de krachtbron waar we allemaal uit geboren zijn.

Het laatste jaar werk ik veel met de essentiële oliën. Dat maakt mij ontzettend blij, en er al veel mensen blij mee gemaakt. De essentiële olie heeft mij geholpen om van mijn zware vermoeidheid af te komen, van mijn zere lichaam en weer blijdschap in mijn leven gegeven. De medicatie van de dokter is alleen symptoombestrijding maar de essentiële oliën helpen fysiek en emotioneel. Een puur krachtig product uit de natuur!
De stappen terug naar mijn hart heb ik in een 5 daagse online training gezet, de helende kracht van essentiële oliën. Deze bied ik jou aan. Het enige wat je nodig hebt zijn de 10 basis oliën die je bij mij kan bestellen. Je krijgt van mij een extra cadeau als je je via deze site aanmeld, en dat is de wild orange olie.
Wilde sinaasappel is een natuurlijke antidepressivum met een sterk maar heerlijk opbeurend en rustgevend aroma.
Het helpt bij slaapproblemen, teruggetrokkenheid, nerveuze spanningen angstgevoelens en gevoel van onrust. En Sinaasappel kan helpen bij het bevorderen van het concentratievermogen.
Bij gebrek aan energie omdat men het leven erg serieus neemt en niet voldoende kan ontspannen herstelt Sinaasappel het contact met het innerlijke kind. Hierdoor wordt plezier, humor, spontaniteit en creativiteit gestimuleerd en weer onderdeel van het dagelijkse leven.

Wil jij de eerste stap terug naar JEZELF zetten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken en voelen of dit wat voor jou is! Of je aan te melden voor de gratis online introductie essentiële oliën.
Zonnige groet,
Carla Ellens
www.naarjekracht.nl
VOEL je VRIJ

HEB JE VRAGEN?

Druk op de whatsapp knop en we kunnen videobellen, of gewoon bellen.

 

Marieke Stolk

Inspiratiecoach en intuïtief schrijfster

Aanwezig van 10-22 uur

 

Ellen Gille

Ont-wikkel Jezelf B.V.

Aanwezig van 10-17 uur

Ernya Hilton

Realeyezation

Aanwezig van 18-22 uur

Gevoels kaarten

Online Cursus Intuïtief Schilderen en tekenen (5 maanden)
20%korting  op de normale prijs van €350. Inclusief feedback en 20 uur Videochat.

Ilonka van den Ancker Spreker

Aanwezig van 10-22 uur