Annette van Urk van Inspiri

Bestel vandaag de online Pendel cursus met gratis pendel met edelsteen, voor € 25,-!
en krijg een pendel met edelsteen t.w.v. € 10,- cadeau (uitgependeld voor jou) en opgestuurd.

Annette van Urk van Inspiri

Spiritueel consult van € 26,- voor € 13,-

Online tarot training van € 119,- voor € 79,-!

Videochat of bel met Annette via de whatsapp knop of bel haar via 06-2527 1472 om de korting te verkrijgen en meer informatie te ontvangen over Annette en wat zij biedt.
bekijk haar website en social media:
website

email: mail Annette

Annette is inspiratie en aura coach. Ze helpt jou graag bij klachten om van onrust af te komen.

Ze geeft tarotconsulten en ook workshops of online trainingen, zoals pendel workshop en tarot trainingen. Ook heeft ze een Aura beschermingsprogramma ontwikkeld. Online, waarbij je opdrachten krijgt om het steeds sterker te laten stralen en jezelf dus ook!

OBB AANBIEDING

Leer zelf pendelen!  De edelsteen aan de pendel geeft nog een speciale energie/werking aan jou. Ik pendel de juiste voor je uit. Maak contact met het alwetende universum voor al jouw vragen!

Je kunt pendelen voor allerlei vragen. Bijvoorbeeld welke therapie geschikt
voor je is, welk cadeau je voor iemand koopt, of dat huis geschikt voor je is, welke beslissing je neemt, enzovoorts! Ook kun je voor een ander pendelen.

De online cursus is makkelijk en wanneer het jou schikt, thuis te volgen. Natuurlijk ben je ook welkom op een live workshop (zat. 7 of 28 nov). Als je je daarvoor opgeeft, krijg je de pendel ook gratis. Meer info op de website www.inspiri.nl.

HEB JE VRAGEN?

Druk op de whatsapp knop en we kunnen videobellen, of gewoon bellen via nummer +31625271472 .  Je kunt me van alles vragen over de de pendel, kaartlezing en wat ik nog meer bied. Stel je vragen en ik help je graag.

 

zie mijn website voor meer info’.

Zie youtube

Bekijk meer aanbiedingen:
enkel vandaag geldig 15 april