Perceptiecoaching

perceptiecoaching

Herinner je je nog de persoon in je leven die in je bleef geloven toen jij zelf dat allang niet meer deed. Ik heb het over diegene die je moed insprak toen je er de brui aan wilde geven, degene die zijn geloof in jou niet opgaf, ook al probeerde je zo overtuigend het tegendeel te bewijzen.

Ik ben iemand die in jou gelooft. Ik ben jouw cheerleader. Ik weet jou te motiveren en te inspireren. Ik help je weer de mogelijkheden te zien zodat jij jouw unieke pad kunt bewandelen. Op jouw manier. Ik ga graag de diepte in met je.  Zodat jij jouw mooiste eigenschappen naar boven weet te halen.

Je gevoelsleven in combinatie met hoe je naar de wereld en jezelf kijkt zullen we diep gaan onderzoeken. Ik laat je weer anders naar de dingen kijken zodat je weer met nieuwe inzichten verder kunt. Want je perceptie bepaalt je realiteit.  Door er anders naar te kijken ga je weer mogelijkheden zien. Hierdoor kun je rust gaan ervaren, geluk, voldoening en vrijheid.

Zelf ben ik een beelddenker er ik probeer in mijn coaching alles dan ook verbeeldend uit te leggen.
Luisteren en inzichten bieden, en jou weer mogelijkheden laten zien zijn een van mijn grootste kwaliteiten. Ik ben gediplomeerd regressietherapeut en gevoelscoach. Mijn coaching is gebaseerd op de gevoelswereld want je gevoel is het kompas van je wie je werkelijk bent.  Leer leven naar wie je werkelijk wilt zijn.

Met de Coaching kan ik je helpen bij:

  • Gezondheid
  • Werk
  • Relatie’s
  • Evenwicht
  • Zelf compassie
  • Stress en burn-out
  • Innerlijke vrede
  • De volgende levensfase

 

‘’Een briljante coachingsessie is een dans met energie volledig in het hier en nu’’

 

Kom geheel vrijblijvend langs voor een eerste gesprek om te kijken of er een klik tussen ons is. Zo kun je ervaren wie ik ben en hoe ik werk. Ik neem alle tijd voor je en na dit gesprek ga je vol nieuwe inzichten en motivatie weer naar huis.

De perceptiecoaching kost € 60 per uur.
Als de afstand een bezwaar is dan kunnen we de coaching ook via telefoon of skype doen. Wel stel ik het op prijs om elkaar minstens een keer te ontmoeten voor we samen gaan werken. Daarvoor kunt u bv. het eerste gesprek gebruiken.

De perceptiecoaching is op maat. Standaard coaching voor een traject is altijd minimaal een uur. Coaching voor dagelijkse hulpvragen kan per minimum van 15 minuten per telefoon of skype.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

9 + 5 =