Ontmoetings Gesprekken

Contact met anderen die het spirituele pad bewandelen

Ontmoetingsgesprekken

De ontmoetingsgesprekken zijn op aanvraag  en dit kan op woensdagochtend van 09:30 – 11:30 uur of op dinsdag of  donderdagavond van 20:00 – 22:00 uur.

Heb jij ook de behoefte met mensen te praten over de dingen die jou interesseren op je spirituele pad? Misschien voel je wel dat er in jouw omgeving geen luisterend oor is voor jouw mooie ontdekkingen en de manier waarop je dit wilt uitdrukken. Hoe fijn is het dan als je met mensen kunt praten die net als jij in spiritualiteit geïnteresseerd zijn. Gesprekken waar je kunt leren van elkaars inzichten of gewoon waar je jouw verhaal kwijt kunt. Een plek waar je steun en liefde kunt krijgen en er altijd een luisterend oor is.

Kom dan naar de ontmoetingsgesprekken in onze sfeervolle zaal de Droomtempel.

ontmoetingsgesprekken

Je bent van harte welkom.
Wij, Timo Boudewijn en Ilonka van den Ancker begeleiden de gesprekken en zorgen ervoor dat iedereen zijn verhaal kwijt kan.
Wij genieten zelf altijd enorm van de gesprekken en leren hier zelf ook weer van. Wij hebben al hele mooie contacten hierdoor opgebouwd.
Kom je ook? Wij zorgen voor koffie en thee en iets erbij.

De betaling is naar gevoel en laten we helemaal aan jou over.  En onthoud dat wij geen oordeel hebben over hoeveel  jij geeft want wij kunnen niet in jouw portemonnee of gevoel kijken.

Aanmelden kan via de agenda.

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

13 + 7 =