fbpx

ontmoet zielskind

 

Ontmoet je zielskind

Hebben jullie een kinderwens?  En ben je bekend met mediteren? Voel je af en toe al de aanwezigheid van een kindje om je heen? Zo ja, wil jij hem of haar dan ontmoeten om o.a. te weten te komen:

  • wat jij kan doen (of laten) om zijn/haar komst te vergemakkelijken?
  • wat zijn/haar missie op aarde is?
  • waarom hij/zij jou en je gezin uitkiest om bij geboren te worden?

Je zielskind komt met een speciale missie. Net zoals jij dat hebt gedaan, komt ook je kind met een speciale missie naar aarde toe. Je kindje komt hier om te ervaren en zich te herinneren wie en wat het is: een deel van de oerbron.  En jij kunt je kind helpen te ervaren en te scheppen. Daar heeft jouw kindje jou voor uitgekozen.  Dit vraagt wel om ouders met een ontwikkeld bewustzijn.  Want voor de nieuwe generatie kinderen is belangrijk is zich veilig te voelen bij ouders die hun eigen verleden (redelijk) goed hebben verwerkt

Hoe mooi is het als jij matcht met je zielskind zodat je hem of haar liefdevol kan ontvangen en begeleiden met zijn of haar levensmissie? Daarvoor is het wenselijk dat jullie energiefrequenties bij elkaar passen. Misschien mag je eerst nog iets doen (of laten) op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voordat je zielskind zich veilig genoeg voelt om naar jou toe te komen. En wie weet, ben je er al helemaal klaar voor en hoef je alleen nog maar aan een paar kleine dingen te werken.. Je zielskind zal het je allemaal graag vertellen tijdens de sessie.

Leef jij al (voornamelijk) vanuit je hart en ben je gewend visualisaties te doen, dan neem ik je graag mee op reis naar het ‘Tussenstation’ waar de zielskinderen zich bevinden. Daar mag jij rondkijken en ervaren of er een zielskind op je wacht. Je mag met elkaar in gesprek gaan.
Jou eigen gids is hierbij aanwezig om je te begeleiden. Wie weet wat er voor jou in het verschiet ligt.

Hoe dan ook, het is een mooie ontmoeting waarbij je een kijkje neemt in die prachtige zielswereld. Dit op zich is al een prachtige ervaring! Je wordt je bewuster van het grotere plaatje en je kan de volgende stap nemen om helemaal klaar te zijn je zielskind te ontvangen. Dat geeft rust, vreugde en heling.

Een samenzijn met je zielskind is vooral een gelukzalig moment waarbij de wederzijdse liefde en verbinding overvloedig stromen. Het is een geweldige ervaring waar jij nog lang de vruchten van plukt. Jij weet na deze reis wat je te doen staat, namelijk: veel meer leven vanuit je hart en gaan voor waarom je hier bent.

Hoe werkt dit?

Je weet wat dromen is. Wij brengen jou via een visualisatie naar je droomstaat en laten je dromen van het contact met je zielskind in de zielswereld. We helpen jou in dit contact. In het tussenstation ontmoet je dan je zielekind en je gids.

Ook voor (toekomstige) Vaders

Ook voor (toekomstige) vaders is dit een unieke kans om contact te krijgen met zijn Zielskind. De vader kan zelf de sessie doen om dit contact te leggen, maar kan ook meekomen en meeluisteren wat de (toekomstige)moeder ervaart als zij de sessie doet.

Wij zijn ervaren regressie therapeuten en willen onze vaardigheden graag gebruiken door contact te gaan maken met de zielen van kinderen om hen zo een stem te geven en van zich te laten horen.

De ziel van je kindje is altijd bereid je te helpen en geeft veel antwoorden.

De kosten
De sessies kosten € 67,- per sessie en vinden plaats in de sfeervolle kamer in ons spirituele centrum Asclepeion te Rozenburg.
Het duurt ongeveer 1,5 uur.

Wij bieden je hierbij een intake en koffie. thee en iets te eten na de sessies en een kort nagesprek.

Ben je niet in staat te komen? Vraag dan de skype sessie aan.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je ons benaderen via e-mail info@asclepeion.nl
of telefoonnummer: 06 2451 1458

Lees dit blog als je meer erover wilt weten: BLOG

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

 

E-mail ons

9 + 12 =