fbpx

Marketingdiensten

Centrum Asclepeion biedt marketingdiensten aan die helpen om je evenement bekend te maken en zo klanten aan te trekken.

Marketing

Ilonka van den Ancker is jaren werkzaam geweest als Internet Marketer en heeft hierdoor veel kennis van het promoten op Social media.
Zij kan u helpen uw evenement te promoten via facebook, Twitter, Instagram, Linked-in en de nieuwsbrief.
Ook is het mogelijk om je evenement op een prominente plaats op de homepagina te zetten. Zo zijn er 4 mogelijkheden.

Er zijn geen garanties dat je hierdoor veel klanten krijgt daar dit van veel verschillende factoren afhankelijk is ( oa je eigen content)

Social media pakket

  • Het evenement van de facebookpagina van Asclepeion delen op +/- 50 facebook groepen. Dit gebeurt dan 3 x per week, gedurende 1 maand, of , als korter tot aan het evenement.
  • Het evenement delen op het Twitteraccount van Asclepeion. Dit gebeurt dan 2 x per week gedurende 1 maand, of , als korter tot aan het evenement.
  • Het evenement delen op het Linkedinaccount van Ilonka van den Ancker, alsmede op  het linkedaccount van Asclepeion. Dit is 1 malig.
  • Het evenement delen op het Instagram account van Asclepeion: 1 maal per week, gedurende 1 maand, of , als korter tot aan het evenement.

Materiaal hiervoor dien je zelf aan te leveren.

Evenement profiel

Het evenement op Asclepeion heeft 3 kolommen. In de 3e en laatste kolom is het mogelijk om een foto van jezelf, je logo of jouw dienst  te plaatsen met daaronder je naam, telefoonnummer, e-mail adres, en webadres. Ook kan hier je social media gelinkt worden bv je facebook . Materiaal hiervoor dien je zelf aan te leveren.

Nieuwsbrief & krant

Jouw evenement wordt gedeeld via de nieuwsbrief van Asclepeion en wordt eenmalig aangemeld bij de Rozenburgse courant en de Brielsche courant.  Materiaal hiervoor dien je zelf aan te leveren.

Op de homepage

Het evenement op Asclepeion wordt mooi weergegeven op datumvolgorde op de homepag van de website. Dit is vanaf aanmelding evenement tot datum van het evenement. 

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

 

E-mail ons

8 + 4 =