Je levenspad volgen

Onze gevoelens en emoties zijn een leidraad voor ons leven. Wanneer we ons gevoel volgen en ernaar luisteren dan komen er vanzelf mooie dingen op ons pad die ons verder helpen. Deze fluisteringen van gevoel en emotie zijn je ingegeven door je ziel. Je ziel weet wat goed voor je is en heeft diepe passies. Door hiernaar te luisteren en ernaar te handelen ontdek je je eigen passie. En dit gevoel straalt weer energie uit en trekt nog meer bijpassende energie aan. Zo kom je terecht op je eigen levenspad.

De fluisteringen

Wat raakt je? Wat roept een gevoel in je op? Waar krijg jij het warm van? Heb je de fluisteringen wel in de gaten?
Ze kunnen soms heel zacht zijn. En als jouw focus op de buitenwereld gericht is dan vallen ze niet op. De fluisteringen komen in het begin niet boven het geraas van het leven uit.
Verleg je aandacht wat vaker naar binnen. Merk bij zelf op wat er in je lichaam gebeurd. Je leest iets en misschien ervaar je een gevoel, een verlangen, een herinnering…
Onderzoek dit. Waarom is dit gevoel er? Wat zegt het je? Zegt het je dat je er meer mee moet doen? Zoek dit dan uit. Zoek meer informatie, en let daarbij ook weer op wat er binnenin gebeurd. Hoe voelt het nu? Ben je verzadigd? Of ontwikkel je een honger? Wil je er meer over weten? Wil je er meer mee doen?
Soms zijn de fluisteringen geen fluisteringen maar geven ze je een diep herkennen. Een diepe wetenschap en een heel sterk gevoel dat je hier meer over wilt weten.
Dat overkwam mij.

De uitgestippelde weg volgen

Op een dag trok ik een boek uit de kast, om even wat te lezen te hebben . Wat ik uit de kast getrokken had was het boek De Zielenreis van Michael Newton. Toen ik het boek uit had was het mij duidelijk. Dit riep mij. Tijdens het lezen raakte ik al zo enthousiast. Mijn gevoel danste. Het riep vage en vergeten herinneringen op van een bestaan als ziel in de zielswereld. En het raakte mijn wetenschappelijke instelling aan: Michael Newton deed voor zijn boek namelijk ruim 30 jaar lang wetenschappelijk onderzoek door 10.000 casussen te analyseren. Dit moest wel echt zijn! Dit was geen fluistering meer. Het raakte me als een inslag.
Ik ben een echte boodschapper. Kennis die ik opdoe wil ik zo goed mogelijk vergaren en verspreiden. En die zielswereld riep mij om de kennis hierover kenbaar te maken. Zo voelde het voor mij. Ik wilde hier meer van weten! Een paar dagen later belde een goede vriend en vertelde dat hij per ongeluk een boek had gekocht dat hij al had. Of Ik er misschien iets aan had. Het bleek om het 2e boek van Michael Newton te gaan: De Zielsbestemming. Weer kon ik mijzelf vergeten en diep in dit boek duiken. Nog meer informatie die mijn inmiddels bijna onverzadigbare honger kon stillen. Ik voelde zo sterk dat ik hier iets mee moest doen. Mijn gevoel vertelde me dat ik dit kenbaar moest maken. Ik wilde het onderzoek van Michael Newton voortzetten. Weer een week of 2 later bestelde Ik kaartensets voor mijn platform Publicura en tot mijn grote verrassing daar zat ineens een boek bij dat ik niet besteld had: Het was een boek over… je raadt het al: de ziel.
Het werd me duidelijk dat hier iets gaande was. Er ontstond een pad en het was duidelijk dat ik deze weg moest volgen. Ik zat maar te puzzelen naar manieren om dit werk te gaan doen en was op zoek naar een hypnosetraining, maar wel een die me kon leren om naar de vorige levens te gaan en de zielswereld. Ik had er eindelijk een gevonden, maar de communicatie was erg moeizaam en uiteindelijk bleek de training in Zuid Frankrijk te zijn. Dat werd te duur.
Het pad moet moeiteloos gaan, en niet met tegenslagen.
Alles dat moeizaam gaat is niet het pad dat je moet volgen. Als je het uitgestippelde pad volgt dan gaan dingen moeiteloos. Dan gaat het precies zoals jij het graag zou willen. Dan klopt het. De training in Zuid Frankrijk kwam namelijk wel heel dicht bij wat ik wilde maar was niet perfect.
Ik had er moeite mee dit te accepteren want ik wilde het zo graag leren en had nog steeds geen opleiding gevonden.

Het moeiteloze pad

Op een mooie dag besloten we dat we wilden wandelen en ik wilde graag een stad bezoeken. Ik keek op internet en zocht of er misschien een spirituele beurs ergens was. En ja. In Goes, anderhalf uur rijden bij ons vandaag. Ik was nog nooit in Goes geweest dus we besloten er heen te gaan. Iets dat ongebruikelijk was, want zo’n eind rijden voor een beurs is iets dat we nooit doen.
Het bleek ook dat dit het pad was. Op de beurs ontmoette ik er Edith en zij gaf Soulkey sessies. Ik had gelijk een hele goede klik met haar. Dat wij die dag naar Goes gingen was dus voorbestemd. Of we hadden dit zelf aangetrokken. Het is maar hoe je het bekijkt, maar het heeft een bedoeling. Dit was precies wat ik zocht, maar ik wilde het leren dus vroeg ik haar het mij te leren en dat wilde ze wel. Ik zou dan geen diploma hebben maar dat vond ik niet erg. Ik wilde dit zo graag leren. De opleiding zou binnen een paar weken starten.
We spraken een prijs af en zochten naar een locatie toen Edith ineens een telefoontje kreeg van de oprichter van Soulkey; Martin Peterson met de vraag of ze trainster wilde worden. Het examen ervoor kon ze gelijk het weekend erop al doen! Hoe groot is die kans!
En zo werd de kans om gecertificeerd Soulkey Therapeut te worden ineens in mijn schoot geworpen.
En nog voor we de opleiding begonnen hadden we al 2 potentiële klanten.
Dit alles ging zo moeiteloos! Het ging allemaal vanzelf, zonder tegenslagen of problemen.

Het levenspad

Door naar mijn gevoel te luisteren en hier gehoor aan te geven werd ik op een prachtig pad gebracht wat mij veel geluk geeft. Het geeft mij hele fijne gevoelens. Ik heb geen twijfels, ik voel me zelfverzekerd en doe wat ik het liefste wil doen. Ik volg mijn passie. En ik kan er werken aan mijn zielsmissie, dat werken aan die mooie normen.
Luister naar je gevoel en volg dit op. Het zet je op jouw levenspad die helemaal voor jou bestemd is en waarin de dingen vrijwel moeiteloos zullen gaan.