Intentieverzoek aanmelden

 

Intentieverzoek aanmelden

Aanmeldformulier om een intentieverzoek aan te melden

Wil jij ervaren hoe het is om de focus te zijn van een intentie groep waarbij de groep al hun mededogen en liefde op jou zal richten?

Heb je pijnklachten of gezondheidsproblemen waar je verbetering in wilt? De healing circle  geeft vaak bijzondere verbeteringen. En is een van de meeste krachtige energetische healingen die er bestaat.

5 mei startte de eerste intentie healing groep op. Deze groep zal naast het sturen van intentie aan haar eigen leden nu ook elke week een intentie van buitenaf opnemen.
Meedoen aan de groep kan natuurlijk ook. Bekijk de agenda  om te zien op welke dag er een healing circle workshop is.

Ben je niet in staat zelf deel te nemen aan een groep vul dan het formulier hieronder in.
De groep zal jouw verzoek in haar intentie opnemen. We hopen hiermee een herstel  in gang te zetten. Je ontvangt dan een mail met de datum en tijdstip waarop de healing intentie voor jou uitgezonden wordt door de groep.

Aanmelden voor een healing Intentie is gratis. Wel willen we contact met je houden om zo de eventuele veranderingen te documenteren. Je wordt nadat je de healing intentie is uitgevoerd een week lang dagelijks gevraagd even te melden wat je opmerkt. Na die week is er om de week contact gedurende 4 weken..

Al je gegevens worden enkel binnen de groep gebruikt. Wij vragen altijd toestemming aan jou als we je gegevens openbaar willen gebruiken.

Houd er wel rekening mee dat je intentie aanvraag zo  duidelijk en specifiek mogelijk is. Vermeld bij bv pijn in een heup ook om welke zijde het gaat.  Of bij slecht horen hoeveel decibel je je slechthorend bent.

Wil je naast een gezondheids- aanvraag ook tegelijk een aanvraag invullen voor een intentie verzoek voor bv werk, relatie of financiën, schrijf dit er dan bij. We kunnen echter maar 1 verzoek per keer uitvoeren dus geef aan welke het belangrijkst is.

  • Invulveld voor het ontvangen van een genezing via een Intentie Groep (Healing Circle)

    De persoonlijke informatie die je geeft, wordt alleen gedeeld binnen een healing groep die voor jou aan de slag gaat. Nadien houden we persoonlijk contact met jou om het verloop van de veranderingen in de periode erna te registreren. Soms gebeurt het al direct, maar vaker in de weken erna.
  • Wees hierin zo specifiek als mogelijk! Denk aan bloedwaardes, cellen, organen, aantallen, hoeveelheid, plaats, bepaalde personen, blokkades, energieniveau, vastzittende patronen, overtuigingen enzv.
  • Prijs: 45,00 € Aantal:

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

1 + 6 =