Healing Circle

Met de Kracht van je gedachten helende gedachten naar elkaar sturen.

Leer werken met de kracht van je gedachte en laat het miraculeuze spiegeleffect van een groepsintentie je leven helen.

 

De wetenschap heeft aangetoond dat wanneer mensen in groepen van minimaal 6 tot 8 personen bij elkaar komen en op hetzelfde moment een sterke helende intentie uitzenden vanuit een mededogen en liefde naar een persoon, dat dit de meest krachtige healing is die je kunt krijgen. Zowel voor de ontvanger als voor de zenders want na het zenden van de helende intentie ervaar je zelf meer rust in je leven, de contacten met je medemens worden makkelijker, geldproblemen kunnen oplossen op en je gezondheid kan verbeteren.

 

Wanneer iemand om genezing vraagt trilt je eigen behoefte aan genezing diep in je mee. Elke keer dat je deelneemt aan een healing als zender ontvang je de helende energietrilling ook en heel je een deel van jezelf.

 

 

Tevens ervaar je bijzondere sensaties: warmte, tintelingen, het gevoel dat de tijd stil staat, extase, etc. Je ervaart een overweldigend gevoel van eenwording met de andere deelnemers en een enorme betrokkenheid vanuit de ziel. Je voelt je verbonden met alles en iedereen, vanuit een gevoel van vreugde.

Door als groep bezig te zijn met helende intenties ga je meer synchroniciteit ervaren in je leven. Je hebt ‘toevallige’ ontmoetingen, mensen benaderen je liefdevoller, dingen vallen op z’n plek, etc.  Deelnemers ervaren verbetering van klachten.  Maar vooral zijn er opmerkelijke veranderingen in je dagelijkse leven te vinden. Zo kunnen relaties veranderen in positieve zin, kunnen mensen ineens weer contact opnemen of krijg je onverwachte steun of kadootjes. Ook kun je ineens werk krijgen.

Door samen gebruik te maken van de collectieve energie die vrijkomt als je gedachtekracht bundelt, maak je de wereld om je heen mooier, liefdevoller en je heelt anderen en jezelf.

In deze workshop vertel ik je over de wetenschap erachter, over de bewijzen. Ik vertel je de ervaringen van deelnemers die  hierdoor genezen zijn of een enorme verbetering in hun leven ervaren hebben.  je leert de begrippen achter de Healing Circle en je leert een goede intentie te vormen. We gaan aan de slag met de groep om een gezamenlijke intentie te vormen en deze te uiten. Dit alles wordt aangeboden via de workshop Genezen vanuit Mededogen en Liefde
Kosten € 45,-  Zaterdags of zondags van 13:00 tot 17:00 uur inclusief napraten, koffie, thee en gezonde snacks.  Locatie te Rozenburg. Boeken kan via e-mail.

 

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

15 + 8 =