fbpx

gesprek ongeboren kindje

Contact met je ongeboren/doodgeboren kindje.

Wist je dat je ongeboren kind na je miskraam of abortus gewoon nog leeft, zij het op een andere plek? Als je gewend bent met mediteren dan kun je hem/haar bezoeken! Je reist dan via een geleide visualisatie( een regressie reis)naar het ‘Tussenstation’ waar hij of zij liefdevol op je wacht. Je ontdekt de diepere betekenis van jullie afscheid wat jou een stuk heling geeft en je leven verrijkt.

Je weet wat dromen is. Wij laten jou dromen van het contact met je kindje in de zielswereld, en helpen jou in dit contact. De ziel is oud en wijs en kan je alles vertellen over de baby omdat de ziel geheel verbonden is met je kindje.

Ook voor Vaders

Ook voor vaders is dit een unieke kans om contact te krijgen met zijn ongeboren kindje. De vader kan zelf de sessie doen om dit contact te leggen, maar kan ook meekomen en meeluisteren wat de moeder ervaart als zij de sessie doet.

Wij zijn ervaren regressie therapeuten en willen onze vaardigheden graag gebruiken door contact te gaan maken met de zielen van ongeboren baby’s om hen zo een stem te geven en van zich te laten horen.

De ziel van je kindje is altijd bereid je te helpen en geeft veel antwoorden.

De ware reden van je miskraam of abortus

Je kunt de ziel van je kind van alles vragen, zoals: ‘Waarom heeft de miskraam plaatsgevonden?’ en ‘Had ik het kunnen voorkomen? Kun je het me vergeven? Ben je gelukkig? De ziel zal graag je vragen beantwoorden en ook zijn of haar eigen verhaal met je delen. Jij gaat begrijpen wat er écht is gebeurd en waarom. We maken tevens contact met jouw eigen gids die jou zal begeleiden tijdens deze reis.

Een en al liefde

Een samenzijn met de ziel van je kind is vooral een gelukzalig moment waarbij de wederzijdse liefde en verbinding overvloedig stromen. Het is een geweldige ervaring waar jij nog lang de vruchten van plukt. Jij weet na deze reis wat je te doen staat, namelijk: veel meer leven vanuit je hart en gaan voor waarom je hier bent.

De kosten
De betaling is naar gevoel en de sessies vinden plaats in de sfeervolle kamer in ons spirituele centrum Asclepeion te Rozenburg.
Het duurt ongeveer 1,5 uur.

Wij bieden je hierbij een intake en koffie. thee en iets te eten na de sessies en een kort nagesprek.

Ben je niet in staat te komen? Vraag dan de skype sessie aan.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je ons benaderen via e-mail info@asclepeion.nl
of telefoonnummer: 06 2451 1458

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepion
Centrum van Genezing

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

 

Volg ons

E-mail ons

13 + 15 =