Burn-Out Coaching

online of op locatie.

Burn-out

Letterlijk betekent burn-out ”opgebrand zijn”.
Een burn-out kan ontstaan vanuit een reeks aan ervaringen en de manier waarop jij daar mee omgaat.
Je conditioneringen, het gevoel van niet jezelf mogen zijn en het gevoel van teveel op je bord hebben dragen bij aan stress.

Maar wanneer deze gevoelens van stress structureel dreigen te worden is het goed om te kijken hoe je de balans tussen werk en privé weer kan herstellen. Dit kan zowel preventief maar ook als re-integratietraject na een daadwerkelijke burn-out.

Hoe herstel je? Wat kun je doen om aan je energiebalans te werken? Wat is hieraan vooraf gegaan? Waardoor ben jij in deze situatie terecht gekomen? Wat heeft je lichaam nodig om te herstellen? Hoe pak je dat aan?

Hoe ga je om met gevoelens van :

  • schuld en schaamte
  • van onzekerheid
  • met frustraties
  • niet jezelf mogen zijn

Hoe voorkom je dat je nog een keer kopje onder gaat en hoe zorg je ervoor de balans tussen werk en privé beter te kunnen bewaken in de toekomst.

Een coachingstraject van drie maanden
Dit traject bestaat uit zes coachgesprekken, met twee weken tijd tussen elke afspraak. Mijn uitgangspunt is om dit coachingstraject van drie maanden zoveel mogelijk in de natuur in te plannen. Na deze drie maanden heb je inzicht in je zelf gekregen en nieuw gedrag geoefend.

Een coachingstraject van zes maanden
Tijdens dit traject ga je aan de slag met meer diepliggende of meer complexe uitdaging of overtuigingen ten aanzien van je werk of je privé-situatie. We gaan kijken naar je gevoelswereld om zo dieper in contact te komen met jezelf. Mijn uitgangspunt is om dit coachingstraject van zes maanden zoveel mogelijk in de natuur in te plannen.
Tijdens dit half jaar heb je tijd om langer en meer te oefenen, nieuw gedrag te ontwikkelen. Dit traject bestaat uit tien gesprekken.

De coaching intake is Gratis en kan via de website van Timo Boudewijn geboekt worden: Zie deze link.

 

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

12 + 1 =