Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seniorenyoga Inner Silence 19-1 di ochtend

19 januari van 09:45 - 10:45

seniorenyoga klanktempel
Senioren Yoga

elke dinsdagochtend van 09:45 - 10:45 uur.

Yoga met Jantiene

Jantiene geeft vanaf 31 augustus 2020 elke dinsdagochtend een seniorenyoga les van 09:45- 10:45 uur.

Stoelen zijn aanwezig.

Aanmelden kan via info@deklanktempel.nl

Ervaring leert dat ouderen het prettig vinden om met leeftijdsgenoten yoga te beoefenen. Ouderdom zorgt er hoogstens voor dat we een langer verleden achter ons hebben liggen en dat we meer levenservaring hebben opgedaan. Toch kunnen we nog altijd delen van ons zelf ontdekken. Het leven is en blijft een prachtig en bijzonder proces van ontwikkelen en heel worden!

De vorm van Yoga die aangeboden wordt is gericht op ouderen en mensen met (lichte) lichamelijke beperkingen. We gebruiken eenvoudige en effectieve yogahoudingen die eventueel ook zittend op een stoel gedaan kunnen worden. Yoga bevordert uw gehele welzijn, het is goed voor lichaam en geest. Spieren en gewrichten worden soepeler. Vitale organen zoals het hart en de longen hebben baat bij yogabeoefening, de bloedsomloop en spijsvertering worden gestimuleerd. U zult merken dat er meer rust en ontspanning in uw leven komt en eventuele slaapproblemen kunnen verminderen. Een belangrijk onderdeel van de Yoga is ademen, met oefeningen leert u uw adem zo volledig mogelijk te gebruiken. De Yoga is er voor u; volg de mogelijkheden van uw eigen lichaam.

De seniorenyogalessen worden wekelijks aangeboden op dinsdagmorgen in de ‘Klanktempel’ van Centrum Asclepeion, marijkeplein 12 ,  Rozenburg, van 9:45 tot 10:45 uur.

Het lesgeld voor de seniorenyoga op dinsdagochtend is € 90,- voor een lessenserie van 12 lessen. Een losse les kost € 9,-

Aanmelden kan via info@deklanktempel.nl

 

seniorenyoga klanktempel

Seniorenyoga met Jantiene

https://www.innersilenceyoga.nl/Seniorenyoga.htm

Gegevens

Datum:
19 januari
Tijd:
09:45 - 10:45
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Jantiene van de Boogaard

Locatie

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
Rozenburg, Zuid Holland 3181GM
+ Google Maps
Telefoon:
0624511458