Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maya Kakaw Ceremonie 25 juni

25 juni van 19:00 - 22:30

maya kakaw ceremonie
Cacao ceremonie 25 juni 2021

vrijdag 25 juni van 19:00 – 22:30 uur

kosten € 50- p.p.
Aanmelden  via mail hiernaast

Maya Kakaw Ceremonie

We zitten in zeer turbulente en transformerende tijden, deze tijd werd door de Maya’s de overgang naar een nieuwe Zon genoemd. Het beste wat we kunnen doen is een ‘agent van rust’ te worden. Onze eigen energie hooghouden en hiervoor is cacao het medicijn. We zullen doormiddel van deze Kakaw Ceremonie inzicht krijgen in enkele oeroude Maya Teachings die je meenemen in de tijd, door de tijd en van een tijd. Daarbij krijgt ieder een ceremoniële dosis met de beste en haast onbewerkte cacao uit de hooglanden van de Maya’s. Dit hart opende medicijn komt oorspronkelijk bij de Maya’s vandaan en zij gebruikten dit al duizenden jaren als medicijn en als sacrament in hun ceremonies. Kom en wees welkom en zet samen met de spirit van Kakaw je intenties kracht bij op deze magische ceremonie. Absoluut een aanrader en verdieping in jezelf en het geheel.
Kakaw, the Food of the Shift…

Cacao is in de westerse wereld vooral bekend als chocolade maar nu pas beginnen we de geheimen te ontdekken, herontdekken, wat cacao werkelijk is. Het behoort vandaag de dag al tot de super Foods. Het bevat o.a. de meeste antioxidanten dan wat dan ook op deze planeet in het planten en bomenrijk. Het is een natuurlijk antidepressiva, het verjongt de cellen en naast de eindeloze lichamelijke gezondheidsvoordelen bevat deze natuurlijk ook het voedsel voor de Geest. Laat Kakaw Teacher je meenemen op reis naar je eigen hart. Tijdens de ceremonie word je ondergedompeld in een bad van klanken, trillingen en vibraties uit ons Universum. Deze oeroude klanken worden geproduceerd door tal van oude instrumenten zoals klankschalen, sjamenendrums, gongs, ratels, rainmakers en nog veel meer…
Bij deze nodig ik je van harte uit op Maya Kakaw Ceremonie. Een magische avond met eeuwenoude Maya wijsheid gecombineerd met ceremoniële cacao, de ultieme hartopener. Deze ceremonie wordt verzorgd door Remco en het Dreamteam.

Opgeven met naam en geboortedatum op mayaklankceremonie@gmail.com

Bijdrage; €50,-
Tijd : 19:30 tot 22.30uur

Neemt u zelf aub ook een eigen matje mee. Indien u geen matje heeft kunt u ter plekke 1 comfortabel matrasje huren voor €2,50. Beperkt voorradig dus op tijd aangeven!

 

maya kakaw ceremonie

Remco van der Staaij

Mayateachings

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
19:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Remco Staaij

Locatie

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
Rozenburg, Zuid Holland 3181GM
+ Google Maps
Telefoon:
0624511458