Laden Evenementen

« Alle Evenementen

IntroductieWorkshop Remote Viewing

8 maart van 10:00 - 17:00

€145
remote viewing workshop
Introductieworkshop Remote Viewing

Zondag 8 maart van 10:00 – 17:00 uur.

Kosten € 145,- p.p.ex  lunch

inschrijven via; inschrijven@focus34.com

Introductieworkshop Remote Viewing

remote-viewing-1Remote viewing (RV) is niets nieuws. Doorheen alle tijden bij alle volkeren zijn er steeds mensen geweest die gebeurtenissen, plaatsen en personen ‘op afstand konden zien’.

Vandaag de dag kent Remote viewing een waaier aan toepassingen. Naast het verzamelen van inlichtingen door overheden en politie, is ook het bedrijfsleven op de kar gesprongen en wordt RV ingezet door o.a. beleggingsmaatschappijen om aandelenkoersen te voorspellen en door mijnbedrijven om de ideale locatie van ontginning te bepalen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de (verborgen) oorsprong van Remote Viewing, inside verhalen van Joe McMoneagle, Skip Atwater, Paul Elder, … leden van het oorspronkelijke Stargate Project en ga je zelf aan de slag met het ‘remote viewen’ van verschillende targets.

 

“Remote Viewing is the ability to produce information that is correct about a place, event, person, object, or concept which is located somewhere else in time/space, and which is completely blind to the remote viewer and others taking part in the process of collecting the information.”

-Joe McMoneagle-

Trainer: Rolf Nuyts, Outreach en International Trainer aan het Monroe Instituut

Datum: zondag 8 maart 2020 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie:

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
3181 GM Rozenburg – NL

Bijdrage: €145 voor de cursus inclusief gebruik materiaal, pauzes met koffie/thee; exclusief lunch.

Inschrijven via onderstaand formulier

Aanmelden Introductieworkshop Remote Viewing

  • Bedrag aan de deur betalen
  • Prijs: 297,00 €

Over Rolf Nuyts:

Rolf-NuytsOp z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie, … .

Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagelijkse leven.

Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer en Off-Campus Residential Trainer aan het Monroe Instituut (TMI) en vanaf juni 2014 ook Member of the Board.

Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-sync wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

Rolf Nuyts

www.focus34.com

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€145
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisatoren

Asclepeion
Focus34

Locatie

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
Rozenburg, Zuid Holland 3181GM
+ Google Maps
Telefoon:
0624511458