Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geannuleerd Introductie Workshop Hemi-Sync & Monroe Instituut

19 april van 13:30 - 16:30

€35
hemi-sync

Datum: 19 april 2020 van 13.30 –  16:30 uur.
Max. groepsgrootte: 12 personen
Taal/Language: Nederlands (Dutch) | tweetalig Nederlands-Engels mogelijk (bilingual Dutch English optional)
Audio: Engels / English
Kosten/Costs:
35,- Euro p.p.

Introductie Workshop Hemi-Sync & Monroe Instituut

Datum: 19 april van 13:30-16:30 uur.

Max. groepsgrootte: 12 personen
Taal/Language: Nederlands (Dutch) | tweetalig Nederlands-Engels mogelijk (bilingual Dutch English optional)
Audio: Engels / English
Kosten/Costs:
35,- Euro p.p.

Omschrijving:

Misschien ben je bekend met de boeken van Robert Monroe, heb je wel eens van Hemi-Sync gehoord en wil je het nu zelf eens proberen? En ben je geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn en het ontdekken van je Totale Zelf?

Tijdens deze workshop wordt veel informatie gegeven over Robert Monroe, het Monroe Instituut en de audio-begeleidings-technologie Hemi-Sync.
Er wordt uitgelegd hoe je Hemi-Sync in je dagelijks leven kunt gebruiken op het gebied van je gezondheid, persoonlijke groei en het bereiken van bewustzijnsverruimende ervaringen. Je luistert zelf ook naar een aantal Hemi-Sync tracks van tussen de 30-60 minuten, zodat je het effect zelf kunt ervaren. Dit doe je met een koptelefoon op, zittend of liggend. Tot slot krijg je ook alle informatie mocht je na deze workshop verder willen met Hemi-Sync en het Monroe Instituut.

Een bekend verhaal binnen het instituut gaat over een groep boeddhistische monniken die bij het Monroe Instituut op bezoek kwam om Hemi-Sync te proberen. Nadat zij geluisterd hadden waren ze vol verbazing: “Deze audio tracks brengen mensen binnen 15 minuten naar een meditatieve staat waar wij jaren voor hebben gemediteerd!”

Hemi-Sync is gebaseerd op het in de natuur voorkomende verschijnsel binaural beats. De audio signalen zorgen ervoor dat je sneller naar bepaalde (meditatieve) breinstaten kunt gaan en daar vervolgens ook langer kunt blijven. Hemi-Sync is zo’n 45 jaar geleden ontwikkeld door Robert Monroe. Sinds die tijd heeft Hemi-Sync wereldwijd vele mensen geholpen en wordt het naast in de persoonlijke sfeer ook gebruikt op scholen, op de werkvloer, in praktijken, in ziekenhuizen en in de sportwereld.

Website: https://www.monroeinstitutebnl.org/introductieworkshop-wb
Je ontvangt een bevestigingsmail met verdere informatie over het evenement en de betaling.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Trainer:  Wouter Bosman, Outreach Trainer van het Monroe Instituut
In mijn tienerjaren raakte ik geïnteresseerd in de droomwereld en las ik de boeken van Robert Monroe. Zij raakten iets in me: ”Als dit waar is wil ik het zelf ook ervaren.” In de jaren daarna heb ik zelf ervaren wat Hemi-Sync kan betekenen waar het gaat om onze gezondheid, persoonlijke groei en het ervaren van diepere staten van bewustzijn. Sinds 2018 ben ik zelf Outreach Trainer geworden van het Monroe Instituut en wil zo mijn bijdrage leveren om andere mensen in staat te stellen meer te weten te komen over het Monroe Instituut en Hemi-Sync.

Aanmelden Introductie Hemi Synch

  • Bedrag aan de deur betalen
  • Prijs: 297,00 €

Wouter Bosman

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Organisatoren

Asclepeion
Wouter Bosman

Locatie

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
Rozenburg, Zuid Holland 3181GM
+ Google Maps
Telefoon:
0624511458