Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geannuleerd Frequency of Nature

4 april van 19:30 - 22:30

€25
frequency-of-nature
Frequency of Nature

a Ceremonial Sound Journey

Zaterdag 4 april19:00 – 23:00 uur.

Inloop
19.30-20.00

Sound Journey
20.00-22.00

Afsluiting, bites and drinks
22.00 – 22.30

Kosten
EUR 25,-
Aanmelden  via formulier hiernaast

Frequency of nature

A Ceremonial Sound Journey

Laat je in deze ceremonie meenemen op een reis door de klankwereld van de oudheid. Vier reisleiders, met elk een eigen specialisme, begeleiden je tijdens deze Ceremonial Sound Journey. Er wordt een veilige omgeving gecreëerd en een vertrouwde bedding gelegd om samen af te kunnen dalen naar onze innerlijke onderwereld, om daarna op te stijgen en de connectie met de kosmos te leggen. Door muziek en klanken maken we verborgen wijsheid zichtbaar en tastbaar. In de ceremonie wordt er afgestemd op het energetisch veld van de groep deelnemers. Hierbij worden oud karma, fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades, verkend en opgeschoond.

Frequency Of Nature neemt je mee op een muzikale trancereis,
waarbij tevens gebruik wordt gemaakt van geprojecteerde visuele ondersteuning

De helende werking van muziek kenden onze voorouders al langer. Energetisch werk en geluid zijn al millennia lang met elkaar verstrengeld. Overal ter wereld, in elke cultuur, in welke tijdsperiode dan ook: Muziek en geluid worden ingezet om te feesten, te dansen, te genieten, te rouwen en ten behoeve van heling. Vanuit de wetenschap rijst er steeds meer kennis over het effect van muziek en geluid op onze emotionele belevingswereld, op ons fysiek lichaam, en de therapeutische werking van het maken en ondergaan van muziek. Vanuit deze principes is Frequency Of Nature gecreeerd. De verbinding en de klanken van de natuur staan centraal.

Frequency Of Nature kun je meditatief liggend, zittend en/of bewegend op je eigen plek ondergaan

Vanuit verschillende energetische principes, en met kennis over de emotionele en wetenschappelijke werking van muziek is UniversalSoundShifts als collectief ontstaan. Ze organiseert zelf evenementen zoals Soundhealings, heeft bij Ecstatic Dance events en theatervoorstellingen live muziek verzorgd, en presenteert nu een nieuw concept met Frequency of Nature, in samenweking met Change of Perspective en Hartenvolger. Zang en akoestische instrumenten zoals handpan, viool, drums, ratels en elektronische componenten als binaural beats, theta waves en voor-opgenomen natuurgeluiden zijn enkele van de middelen die we inzetten om jou een unieke, ruim 2 uur durende beleving te geven.

Wij kijken er naar uit om samen met jou deze reis te gaan maken!

Let op: deze Sound Journey is geen ontspanningsklankbeleving. Het doel is om diepere processen in te gaan en heling te bewerkstelligen. De uitwerking van de Sound Journey zal achteraf wel een ontspannen resultaat leveren.

Inloop
19.30-20.00

Sound Journey
20.00-22.00

Afsluiting, bites and drinks
22.00 – 22.30

Kosten
EUR 25,- betalen aan de deur
Aanmelden  via formulier hieronder

aanmelden Frequency of Nature

  • Prijs: 297,00 €

Universal SoundShifts

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Asclepeion
Telefoon:
0624511458
E-mail:
info@aslepeion.nl

Locatie

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
Rozenburg, Zuid Holland 3181GM
+ Google Maps
Telefoon:
0624511458