Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geannuleerd Exploring Consciousness Workshop 2 dagen

23 mei van 09:00 - 24 mei van 17:30

€295
Exploring Consciousness Workshop

Zaterdag 23 mei t/m zondag 24 mei  09:00 – 17:30 uur.

Kosten
€ 295,-

early-bird: aanmelding voor 1 mei: 245,- euro

Zaterdag 23 mei t/m zondag 24 mei  09:00 – 17:30 uur.

Locatie: Centrum Asclepeion, Marijkeplein 12, Rozenburg

Max. groepsgrootte: 12 personen

Inclusief:
cursusmateriaal-manual / thee koffie drankjes versnaperingen lunch / certificaat en waardebon twv 200,- euro voor toekomstige workshops.
Taal/Language: Nederlands (Dutch) | tweetalig Nederlands-Engels mogelijk (bilingual Dutch English optional)
Audio: Engels / English
Kosten:
295,- euro.
Omschrijving:

 

Tijdens de Exploring Consciousness Workshop maak je twee dagen lang uitgebreid kennis met Hemi-Sync, de audio-begeleidings technologie van het Monroe Institute. Deze technologie zorgt ervoor dat je sneller ontspannen meditatieve staten bereikt waar je vervolgens ook langer kunt blijven.
Deze workshop biedt deelnemers de mogelijkheid tot bewustzijns onderzoek en persoonlijke groei en transformatie.

Je luistert tijdens de workshop naar zo’n 4-5 tracks per dag. Met een koptelefoon op, zittend of liggend. Luisterend naar de tracks leer je hoe Hemi-Sync werkt en wat het voor je kan betekenen op het gebied van je algehele gezondheid, zelf-ontwikkeling en het bereiken van diepere bewustzijnsveranderende staten.
De meeste tracks bevatten verbale begeleiding. Er zijn gerichte oefeningen maar er is ook ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan (Free Flow). En er zijn tracks waar Hemi-Sync gecombineerd wordt met muziek, Metamusic genoemd.
Alle tracks worden vooraf ingeleid en er is ruimte om ervaringen met elkaar te delen in een prettige groepsinteractie.

Nadat je de verschillende meditatieve staten hebt ervaren kun je deze ook oproepen in je dagelijks leven zonder gebruik van Hemi-Sync.

Een bekend verhaal binnen het instituut gaat over een groep boeddhistische monniken die bij het Monroe Instituut op bezoek kwam om Hemi-Sync te proberen. Nadat zij geluisterd hadden waren ze vol verbazing: “Deze audio tracks brengen mensen binnen 15 minuten naar een meditatieve staat waar wij jaren voor hebben gemediteerd!”

Ervaringen verschillen per deelnemer maar mensen geven over het algemeen aan te ervaren:
Een diepe staat van ontspanning, minder stress, verbeterde slaap, verruimd bewustzijn, inzichten aangaande ‘issues’ in hun leven, toegang tot innerlijke begeleiding/’guidance’, verbeterde meditatie, mentale rust en helderheid, meer energie voor het dagelijks leven, effectievere probleem oplossing, fysieke en emotionele ‘healing’, het loslaten van angsten en beperkende overtuigingen, verbeterde concentratie voor werk en studie, grotere synchroniciteit in het dagelijks leven, meer kennis over hun Totale Zelf.

Ervaringen deelnemers:

“Wouter zet een heel fijne sfeer neer waarbinnen ik me thuis voelde om te experimenteren met de technieken van Hemi-Sync.
Het delen in een kleine gespreks-cirkel met de andere deelnemers was ook erg waardevol, we hebben gelachen en er was ontroering.
Ik voelde zeker een significante shift in mijn staat van zijn gedurende de weekend-workshop en droomde ook in de nacht tussendoor helder en duidelijk. Een aanrader voor mensen die zichzelf van een meer multidimensionaal perspectief willen leren kennen.”

-Wieteke Koolhof

Aanmelden kan via onderstaand formulier

Website: https://www.monroeinstitutebnl.org/exploring-consciousness-workshop-wb
Je ontvangt een bevestigingsmail met verdere informatie over het evenement en de betaling.

early-bird: aanmelding voor 1 mei: 245,- euro

Trainer:
Wouter Bosman, Outreach Trainer van het Monroe Instituut

In mijn tienerjaren raakte ik geïnteresseerd in de droomwereld en las ik de boeken van Robert Monroe. Zij raakten iets in me: ”Als dit waar is wil ik het zelf ook ervaren.” In de jaren daarna heb ik zelf ervaren wat Hemi-Sync kan betekenen waar het gaat om onze gezondheid, persoonlijke groei en het ervaren van diepere staten van bewustzijn.
Sinds 2018 ben ik zelf Outreach Trainer geworden van het Monroe Instituut en wil zo mijn bijdrage leveren om andere mensen in staat te stellen meer te weten te komen over het Monroe Instituut en Hemi-Sync.

Aanmelden Exploring Consciousness Workshop

  • Bedrag aan de deur betalen
  • Prijs: 297,00 €

Wouter Bosman

 

Gegevens

Begin:
23 mei van 09:00
Einde:
24 mei van 17:30
Kosten:
€295
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisatoren

Asclepeion
Wouter Bosman

Locatie

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
Rozenburg, Zuid Holland 3181GM
+ Google Maps
Telefoon:
0624511458