Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BONR XXL netwerkmeeting

18 september van 09:00 - 11:00

Bewust Ondernemers Netwerk Nederland

Bewust Ondernemers Netwerk Nederland (BON)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BON heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BON is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema’s die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als ‘bewust ondernemer’ heb jij bij ons de gelegenheid om collega’s te ontmoeten. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Netwerk Café.

Op 18 september zijn er de volgende workshops:

Nikita Heller verzorgt op 18 september de eerste workshop
“De spelers in je leven”  van 09.20 tot  09.40 uur.

De spelers in je leven en netwerk hebben invloed op jouw groei en motivatie.
Ik zal een interessante oefening doen om te ontdekken wat jouw omgeving is
en hoe je jouw onderneming en leven tot een hoger niveau kan tillen.

Nikita Heller is trainer, speaker & no-bullshit coach, eigenaar van Born to be Legend en helpt purpose-driven ondernemers hun missie uit te voeren in volledige potentie. Met The Passion to Product Program creëer je je eigen intellectuele eigendom. Het pad van succes is het pad van je hart.

————————–

Omzetgroei in tijden van Corona,
door omzetcoach Franck Fielemon 18 september 10.10 – 10.40 uur.

Franck Fielemon deelt op 18 september om 10.10 uur in een korte workshop van 20 minuten een aantal praktijkvoorbeelden van omzetgroei gerealiseerd tijdens Corona. Hoe omdenken, snel schakelen, creativiteit en een gestructureerde aanpak kunnen leiden tot het creëren en verzilveren van nieuwe omzetkansen.

Franck is eigenaar en oprichter van Omzetcoach.nl.
Met zes andere omzetcoaches helpt hij ondernemers bij het behalen van hun omzetgroeidoelstellingen en het vergroten van hun eigen verkoopeffectiviteit.

—————-

18 september

Prijs:
€10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee.
Bijeenkomst 18 september is in Rozenburg bij Centrum Asclepeion, Marijkeplein 12.
Inschrijving verplicht via deze website!

Meld je HIER aan.
Aanmelden bonr 18 september

We hopen je te mogen begroeten!

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
09:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,