fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Body & Soul lessen

2 oktober van 20:00 - 22:00

Body & Soul Lessen

4 maal vanaf woensdag 2 oktober t/m woensdag 24 oktober. Van 20:00 – 22:00 uur.

Kosten € 55,- p.p.
Aanmelden  via info@salonbellabashe.nl 

Body & Soul Lessen

Vrij dansen op heerlijke muziek, de dag letterlijk van je afschudden tot rust komen. Lekker los gaan, lol maken met elkaar. Maar ook stil kunnen worden, bijkomen je rekken en strekken je Ki opladen en op het eind afsluiten met een meditatie.

Wat kun je verwachten?
Aan het begin van de les, laat ik iedereen acclimatiseren door een aantal nummers te draaien waar je vrij op kunt dansen.
Daarna is een moment waarop ik in het kort uitleg wat het thema van deze les is en waar je met elkaar kunt delen hoe het op dat moment met je gaat. Dit gebeurt meestal in tweetallen of in de kring.

Buiten het dansen wat een belangenrijk onderdeel is van de B&S lessen gebruik ik o.a. Basis oefeningen uit de Bioenergetica of Lichaamswerk.
Aardingsoefeningen die er voor zorgen dat je energie weer goed doorstroomt zijn onderdeel van de les. Door het opzoeken van een fijne vibratie geef je je lichaam weer ruimte om te kunnen herstellen en op te laden.

Opgeslagen spanningen door een verkeerde houding tijdens je werk of emotionele disbalans kunnen nu door specifieke oefeningen worden los gelaten. Oefeningen zoals het zachte schudden van je lichaamsdelen zijn en vast onderdeel van de les. Lekker leren loslaten van spieren (zoals je schouders) die in der loop der tijd vast kunnen komen te zitten. Je passie nieuwe energie in blazen door geluid te maken en voorbeelden te gebruiken waarin je verbeelding tot creëren wordt gestimuleerd. De rode draad blijft het dansen waar je iedere keer tussen de energetische oefeningen op terugvalt om het gedane te laten bezinken.

Tegen het eind van de les geef ik verschillende vormen van ontspanningen uit de yoga of meditaties. Deze kunnen zittend of liggend uitgevoerd worden zodat je rustig en in balans de les kunt afsluiten. ( dekentje mee nemen ) De oefeningen hebben effect op je welzijn op dat moment. Vitaliteit is een belangenrijk onderdeel. Doordat ik een workshop van 4 keer aanbied bestaat de mogelijkheid in een veilige omgeving jezelf te kunnen zijn en je vrij te voelen om los te laten waar nodig.
Er kunnen in de tweede les nog mensen bij komen, maar daarna niet meer. Nogmaals deze les is geen therapie. Alles is erop gericht om op en lichtvoetige en vrolijke manier weer een glimlach op je gezicht te toveren, zodat je weer opgeladen en ontspannen naar huis gaat.

Het is een serie van 4 lessen die elke week op woensdag gegeven worden.
De kosten zijn € 55,- p.p.

Heb je interesse in deze lessen?
Meld je hier aan; info@salonbellabashe.nl 

Sabine Bauer

website

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Sabine Bauer
Telefoon:
06-21420616
E-mail:
info@salonbellabashe.nl

Locatie

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
Rozenburg, Zuid Holland 3181GM
+ Google Maps
Telefoon:
0624511458