Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bewust Beurs Asclepeion

7 maart

Kom naar de Bewust Beurs in centrum Asclepeion.
Een beurs waar je de hulp kunt vinden  voor je persoonlijke ontwikkeling, zowel lichamelijk als geestelijk.

Een aanbod van oa
psychometrie:
Wil je een bericht krijgen van een overleden dierbaren, of diep inzicht in jezelf krijgen? Kom dan naar de Bewust Beurs in Centrum Asclepeion. Hier staat o.a. Mannie Hoogendorp . Zij is Helend Medium met Helderziende waarnemingen, Regressie- en Reïncarnatie therapie, Hypnotherapie, Magnetiseren, Touch for Health, Kristalleggingen enz. en werkt oa met psychometrie en wij kunnen zeggen: ze is hier heel zuiver en goed in. Zij geeft om 12 uur dan een demo psychometrie.

balans coaching met een ijzeren paard!:
Ben je uit balans? Heb je het gevoel dat er meer balans in je leven, je lichaam zou kunnen zijn? En… houd je van paarden? Dan is dit de unieke combinatie die Nathalie Visser biedt met haar balans coaching. Equus Statera Zij gebruikt hier een mechanisch paard voor: Joker. Aan je houding op het mechanisch paard en in het algemeen is namelijk veel af te lezen, zoals welke belemmerende patronen je (on)bewust in stand houdt. Door van houding te veranderen, verandert ook wat je voelt. Je daar bewust van worden, kan helpen bij het richting geven aan je eigen leven. Joker en Nathalie staan beide op de Bewust beurs!

 

 

 

 

 

 

Joker, het mechanische paard.

Qi Gong , reiki, tarot:
Beweeg je graag? Wil je sierlijke bewegingen maken en tegelijk daarmee helende effecten in je lichaam en geest bewerkstelligen d.m.v. Qi-Gong? Of zoek je kennis en hulp in tarot? Kom dan naar de Bewust Beurs op 7 maart. Hier staat o.a. Maria Elshout van Matronae en zij geeft die dag een Qi-Gong demonstratie en vertelt er meer over. Ook geeft zij Tarot consulten.

Coaching, massage, healing:
Zoek je welzijn voor je fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn? Heb je interesse in
Schelpen – kruidenstempel – Hotstone- Sjamanisme – Aarts-Engelen- Reiki – klankschalen- Auralagen – Chakra’s- N.L.P – Meditatie en trekt een Stoelmassage je? Kom dan Miranda Geervliet ontmoeten tijdens de Bewust Beurs

Reiki, Orakelkaarten en spirituele spullen:
Zoek je leuke spirituele spulletjes, zoals dromenvangers, pendels etc? Wil je een Reiki behandeling?Of een orakel kaart reading? Kom dan langs bij Lights Angel Aurora. Ze staat met haar kraam op de Bewust beur

Sjamansime/ drumcirkel
Ben je nieuwsgierig naar Sjamanisme?Zoek je iemand die je kan helpen met je huisdier en hun gezondheid? Wil je zelf hier hulp in? Kom dan daar de Bewust Beurs op 7 maart en bezoek de tafel van Ina Streefland. Ook staat Ina hier met haar Rozenburgse Drumcirkel.

Drumcirkel
:zie hierboven en hieronder,

YslashY Gong/klankbaden/drumcirkel:

Een Gongbad! Wil je dit een keer ervaren? Ben je gek op klank? Ontmoet dan George en Rachel van YslashY Zij maken gebruik van de klanken van DE GONGS, KLANKSCHALEN, TEMPELKLOKKEN, SJAMANENFLUITEN, SJAMANENTROMMELS, OCEANDRUMS, RAINSTICKS, KOSHI’S, en hier en daar de STEMBANDEN. Ook geeft George samen met Ina Streefland wekelijks drumcirkels via de Rozenburgse Drumcirkel.

Mahatma energetische opleiding en behandelingen:
Ontmoet Diana Wiemers van Ascensieschool Nishudha. Als jij een stap wilt zetten in jouw eigen ontwikkeling en je hebt de moed om in het diepe te springen door uit je comfortzone te gaan, Kom dan even langs bij Diana.

Handlezen:
Wil jij meer weten over al die lijnen in je handen? Wat heeft het je te zeggen? Lenie de Man vertelt je er alles over en geeft hierin consulten tijdens de beurs.

Shiatsu:
Kom Esther Lankhaar onmoeten op de beurs. Shiatsu massage heeft een lange geschiedenis en is effectief gebleken bij de behandeling van diverse gezondheidsklachten.Het doel van deze massage-therapieën is het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van de mens.

natuurgeneeskundige voeding:
Marina Deligianni  is natuurgeneeskundige voedingcoach  en kan voeding en leefstijladvies samenstellen wat een blijvend effect heeft. Ook zij staat op de beurs.

wastekening Medium en magnetiseur:

Ria de Vries staat op de beusr met haar wastekeningen, en als medium/magnetiseur.

Healing en Acces Bars:
Ilja meijer van Newlife Coaching Amsterdam geeft healing en acces bars en bij haar kunt u een behandeling ondergaan op de beurs.

Handmassage met olie  en sieraden:
Gabriela en Monica Stark staan beide op de beurs om jou een fijne handmassage te geven met olie. Ook verkopen ze leuke sieraden.

Acces bars / 8 handen massage :
Ellen Gille staat hier samen met partner Hans van der Hel om jou een acces bars massage te geven en je te vertellen over hun 8 handen massage.

Vorige leven kaarten en nummerlogie:
Diny Heegers Werkt met vorige leven kaarten en numerologie om jou verder te helpen in je leven.

Medium en kaarten:
Wesley Kerkhof staat op de beurs. Hij helpt je met weer dichter bij jezelf te komen en zichtbaar maken wat voor jou nog onzichtbaar is.

Bewustzijnscoaching , zielsgesprekken en readings:
Loop je vast in bepaalde patronen, weet je even niet meer hoe verder en heb je er behoefte aan dat iemand even met je meekijkt, dan is een zielsgesprek misschien iets voor jou. Marlene Evertz kan je hierin helpen.

 

Massage, DoTERRA olie en Acces Bars:
Sabine Bauer van www.salonbellabashe.nl’ is schoonheidsspecialiste. Van oorsprong is zei dansdocente, coach, energetisch therapeut (medium) en Reikimaster. Maak kennis met haar gave om mensen aan te raken via schoonheidsbehandelingen.
Op de beurs laat zij via korte behandelingen o.a. en handmassage met de oliën van doTERRA  of en Access Bars behandeling ervaren wat zij voor je kan betekenen.

Sieraden:
Mooie sieraden kun je ook op de beurs vinden bij de kraam van Janet van Schaik.

Spiritueel healer en helper:
Heidi van Schaik

Sieraden en edelstenen:
Op de kraam van Elly de Bruijn kun je diverse sieraden en edelstenen vinden.

Paragnost:
Jos Smits

Met gratis demonstraties van Psychometrie en Qi Gong. en een korte lezing over wie je werkelijk bent.

Gratis entree

Asclepeion heeft een prachtige sfeervolle zaal de Droomtempel en een bar waar je koffie thee en frisdrank en een hapje kunt kopen.

Bewust Beurs 7 maart 2020 van 10:30 – 17:00 uur
Adres is
Centrum Asclepeion
Marijkepein 12
3181GM Rozenburg

 

 

 

Gegevens

Datum:
7 maart
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Asclepeion
Telefoon:
0624511458
E-mail:
info@aslepeion.nl

Locatie

Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
Rozenburg, Zuid Holland 3181GM
+ Google Maps
Telefoon:
0624511458