fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Actieve Lezing: Magie – de Kracht van Verbeelding

5 oktober van 13:00 - 17:00

€25
magie lezing
Magie- de kracht van verbeelding

Zaterdag 5 oktober van 13:00 – 17:00 uur.

Kosten € 25,- p.p.
Aanmelden hieronder

Magie – de Kracht van Verbeelding

George Mensink – Geluidskunstenaar, Levensgenieter, Tarot Mediator, Sound Healer, geeft healings concerten, drumcirkels, trancereizen, tarot consulten en workshops over tarot/dromen. Al jaren wandelt en reist George door de wereld als geluidskunstenaar en Tarot Master (officieuze titel die hij in de USA kreeg) en op deze reizen heeft hij veel bijzondere mensen ontmoet zoals Orisha Priesteressen & Voodoo beoefenaars, Wicca’s, Duïden, Gnostische Esoteristen en heeft hij aan diverse ceremonies en rituelen mogen deelnemen en heeft hij met diverse manieren van magie geëxperimenteerd. Hier heeft hij het verwonderen geleerd. Verwondering, bewondering, het sturen van verbeelding…het leidt tot wonderen creëren..en dat is Magie.

george mensink

Magie met George MENSINK. Deze middag zal hij u meenemen in zijn magische wereld. Hij zal vertellen over de kracht van woorden, het belang van dromen, zijn kennismaking met magie, over de magische avonturen in zijn kleurrijke leven, hij zal u meenemen in meditaties op klank en drum naar magische werelden. Hij zal u kennis laten maken met de kracht en de magie van drums en andere klankinstrumenten, hij zal u leren hoe je eenvoudig spreuken in de natuur kan achterlaten en het belang van de kruispunten om ons heen.

De middag zal bestaan uit het gesproken woord, uit diverse klank/drum meditaties/trancereizen, uit praktisch bezig zijn en uit het laten voelen wat magie is.
Het zal informatieve en licht actieve middag zijn die vol zal staan met tips hoe je eenvoudig praktische magie kan bedrijven en dat magie meer is dan alleen rituelen en ceremonies, dat het een State of Mind betreft waarin je de verbeelding gebruikt om jezelf te verwonderen en de geest sterkt om een gewenst einddoel te behalen.

Meld je hieronder aan voor deze actieve workshop/ lezing over Magie en laat je verwonderen! .

 

George Mensink

Klankkunstenaar

Tickets

35 beschikbaar
Magie lezing25.00

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisatoren

Asclepeion
George Mensink

Locatie

Spiritueel Centrum Asclepeion
Marijkeplein 12
Rozenburg, Zuid Holland 3181GM
+ Google Maps
Telefoon:
0624511458