Activiteit plannen

Asclepeion: een belevenis voor jouw evenement.

De Droomtempel

Kijkje vanaf de workshoptafel

De gezellige bar

Het grote projectiescherm

De zithoek met vuurtafel

De workshoptafel voor 10 personen

Plan je activiteit in onze mooie sfeervolle droomtempel van minimaal 114 m2. Neem hiervoor contact op. Geschikt voor biodanza, yoga, meditatie, lezingen, boekbesprekingen, etc. Ongeveer voor max-85 personen. Bespreek je wens en we kijken of het mogelijk is.

De Workshoptafel

Kijkje vanaf de workshoptafel

De workshoptafel voor 10 personen

In de zaal de Droomtempel staat de ruime 10 persoons workshoptafel. Een handgemaakte tafel die veel ruimte biedt voor workshops.

Heb je een workshops? Of een kleine vergadering? Dan kan dit goed aan onze grote tafel.

 Belangrijke links

Leegstandsbeleid

Omdat Asclepeion opgezet is onder leegstandsbeheer is er de regel dat het pand op ieder moment verkocht kan worden. Dit betekend dat wij dan 28 dagen de tijd hebben om Asclepeion te ontmantelen en een andere locatie te zoeken. Voor de huurders van ruimtes in Asclepeion betekend dit dat wij per direct de huur opzeggen en dat het huren van een ruimte dan niet meer mogelijk is. Alle diensten die op dat moment nog vooruit gepland staan vervallen dan per direct.
Asclepeion is niet verantwoordelijk voor de schade aan uw bedrijf of klanten als gevolg hiervan.
De kans dat dit gebeurd is op dit moment klein, maar altijd aanwezig!

Annuleren

Voor het annuleren van een ruimte brengen wij op alle dagen 30% annuleringskosten in rekening. Deze kosten worden berekend over de geboekte zaal / ruimtehuur.

 

Marketing / aantrekken van klanten

Als ondernemer ben jij zelf verantwoordelijk voor het aantrekken van klanten voor jouw evenement. Promoot je evenement dan ook zoveel mogelijk op diverse social media kanalen en doe dit elke dag .
Wil je hier hulp bij? Voor 20 euro per dienst per maand staat jouw aanbod op de website van Asclepeion en Djoj!  Enm komt het in de nieuwsbrief. Ook melden we het aan op 3 externe websites en  promoten we het op social media. Je kunt dit aanvinden als je het formulier voor ruimte reserveren invult.

Maak Contact

06 2451 1458
info@asclepeion.nl

Bezoek ons

 

Asclepeion
Centrum voor Persoonlijke Groei

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Algemene Voorwaarden

 

E-mail ons

7 + 1 =